⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

Gel bakalım evetçi koca kafa :sopa:
IMG_5861.webp

Adaşımda 3 oyuncu cezalıymış.. Dünden beri yaygarasını yapıyor itler..

Arda dan 3 lü defansla çıkmasını bekliyorum.. İnşallah öyle bir şey yapar..

Eyüp esasında çok kötü bir takım bu tarz takımlar lig başında pozitif oynayarak göz boyarlar ama altları boştur. Bir defa oyuncu kadrosu ligde ilk 8 takım arasına giremez. Arda da zeki adamdır, zaten şu ana kadar oynatmadığı katı ve çirkef bir futbol anlayışı ile sahada olmayacaktır. Kolayca kazanacağımızı düşünüyorum.

Ciddi ciddi Ahmet Kutucu'nun bilerek sarı kart görüp cezalı duruma düşmesine ihtiyacımız olduğunu mu düşünüyor bu kodumun pis şikecileri.

Rize bile yenmiş. Ahmet kutucuda yok bir zahmet yeneriz bunlari

Ciddi ciddi Ahmet Kutucu'nun bilerek sarı kart görüp cezalı duruma düşmesine ihtiyacımız olduğunu mu düşünüyor bu kodumun pis şikecileri.
Yav oynasa kalbi celismis derler. Bunlarda iftira biter mi. Dün net kirmizi pozisyon onada itiraz ettiler. O yüzden bu salaklarin nededigi önemli değil sende aynı algıyı yapacan. Aynı silahlarla ateş edeceksin sonra sahada hepsini seveceksin

eyüp.webp

eyüp'de 12 eksik gözüküyor. 17 topçu ile gelecekler, 3'ü kaleci.

borcunu kapattığı takımlara 6 atmaya benzemez gerçek süper lig maçı bu kıran kırana geçer.

Yasal yollarla bilet almaya çalışıyorum ama henüz satışa çıkmadı. Bilgisi olan var mı?

Koyariz ve mac sonu arda tribunlere 3lu cektirip iyice kudurtur kuṣ kardeṣleri

bu maç ve sivasspor maçı ilk yarıda puan kaybı ihtimali olan az sayıda maçtan biri. Metehan ve jelertten performans almalıyız

Basin tamamen seref yoksunu insanlarin elinde

Simdiden basladilar arda turan söyle murat özkaya böyle diye

Zemin hazirliyorlar yani

Ekstra motivasyon icin yapiliyor,bizim lehimize olacak olan bir skor dan sonra ise zaten belliydi diye suclayacaklar arda turan’i

Basin tamamen seref yoksunu insanlarin elinde

Simdiden basladilar arda turan söyle murat özkaya böyle diye

Zemin hazirliyorlar yani

Ekstra motivasyon icin yapiliyor,bizim lehimize olacak olan bir skor dan sonra ise zaten belliydi diye suclayacaklar arda turan’i
He deyip geçmek dışında yapacak bir şey yok. Basın ambargo altında. Yönetimde bunun önüne geçebilecek kapasitede insanlar yok.

Bulduğumuz fırsatları değerlendiririz umarım. Bizde oynamış teknik adamlık yapan hiç kimsenin bize karşı yattığını görmedim daha önce. Tam tersi kendini gösterme amacı güdülüyor böyle durumlarda.

Geri
Üst Alt