⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

Zor mac beklemiyorum eyup kapanarak oynayan bir takim degil besiktasa karsida oyle oynadilar bize acik oynayan takimin pek sansi yok

Samsun bile 10 kisi savunma yapip kontra kovaladi ilk golu erken bulursak rahat bir galibiyet bekliyorum

Arda hoca ve Okan hoca; bu eşleşmeyi merak ediyorum izlemesi çok keyifli olacak. Arda hoca ile Eyüpspor fena değil.

Çok yumuşak bir Eyüp orta sahası olacak karşımızda. Midtsjö ve Melih vardı normalde bu maç ikisi yok. İlk yedekleri Shelvey yok. Taşkın diye birisi oynamış son maç hiç bilgim yok yanında Emre Akbaba oynar muhtemelen. Avrupa yorgunluğu olmazsa çok zorlayamazlar.

Çok yumuşak bir Eyüp orta sahası olacak karşımızda. Midtsjö ve Melih vardı normalde bu maç ikisi yok. İlk yedekleri Shelvey yok. Taşkın diye birisi oynamış son maç hiç bilgim yok yanında Emre Akbaba oynar muhtemelen. Avrupa yorgunluğu olmazsa çok zorlayamazlar.

Avrupa yorgunluğu olmama ihtimali yok İcardi-Kaan ve Jakobsun yokluğunda rotasyon iyice daraldı ve tempolu-dinamik bir takımla deplasmanda oynadıktan 2 gün sorna bu maça çıkacağız. Her türlü zor maç olacak

Nellson ve jelert'den artık faydalanmaya bakmak lazım. Kadro çok daraldı ve bu oyuncuları küstürmemek gerek. 3 as eksiği ve bayağı sakatı gözüken açık oynayan bir eyüp'ü bir şekilde geçeriz diye düşünüyorum.

Alkmaar maçıyla Eyüpsor maçı arasında boşluk çok olmuş, cuma öğlen namazından sonra oynayatsaydınız.

Kim yapi ise onun allah belasini versin ve sampiyonluk yuzu gostermesin..serefsizler ya sabah sabah sinirlerim ust seviyede.

Avrupa yorgunluğu olmama ihtimali yok İcardi-Kaan ve Jakobsun yokluğunda rotasyon iyice daraldı ve tempolu-dinamik bir takımla deplasmanda oynadıktan 2 gün sorna bu maça çıkacağız. Her türlü zor maç olacak
İş Okan hocaya düşüyor burada. Az kullandığı kişileri bir şekilde rotasyona dahil etmeli.

artik yusufu kulanma zamani gelmistir. kanatlarda oynar o cocuk

Tahminen biletler ne zaman satışa çıkar arkadaşlar?

Beyaz tvde sinan iti ile durmaz yumuşağı böğürüyordu 3 önemli futbolcu ne hikmetse cezalı duruma düştü diye. Yavşak sürüsü

Sevimsiz bi yeniayin olduğu gun oynanıyor,fanatizim maç günü ve ertesi gün fb macinda çılgın seviyede olur.insallah kazanırız

gs ligde,

sanchez+osimhen'in olduğu her maçı kazanır.
sadece osimhen'in olduğu her maçta ağır favoridir.
sadece sanchez'in olduğu her maçta favoridir.
her ikisinin olmadığı maçlarda, rakibe ve iç saha/deplasman durumuna göre favoridir ya da değildir.

Eyüpspor, Jonjo Shelvey’nin sözleşmesini feshetmek için anlaşma sağladı.

İngiliz oyuncuyla bu hafta yollar ayrılıyor.

(@playspor)

Eyüpte orta saha kalmamış Dorukhan-Akbaba-Saiz gibi bir orta saha üçlüsü görebiliriz

Geri
Üst Alt