⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

Dünkü Trabzon maçından sonra haciosman ve özellikle daha tehlikeli olan mhk başkanının gidici olduklarından emin olmuştum ve son vurgunlarını bizim maçta yapmak istediklerini belliydi. Emre malok ve bu operasyon çocuğunun son haftalarda görev aldıklarını görmüştüm zaten. Ama bizim veya şikecilerin maçlarında görev verecek kadar yüzsüz olacaklarını bu kadar erken beklemiyordum.
Eyüp ve Sivas maçlarını hasarsız geçtiğimizde önümüzü daha zor kapatacaklarını biliyorlar zaten. Bu 2 maç bizim en zor maçlarımız olacak.
Yönetim susmaya devam etsin. Trabzon ne güzel dün hemen açıklama yayınladı.

Su maci alip selcukun fbye takacagi celme icin sinerji olusturalim

Orta hakeme ve vara firsat vermemeli.berkana zerre guvenmiyorum ki,zamanında yekta ve emre çolak ortasahasi ile maclara çıkmış takımız sampiyonlar ligi dönüşlerinde.guven vermeyen rotasyon oyunculari aynaya dönüp bi baksin,cocuk gibi ağlayana kadar

Her taşın altından bu fenerli it çıkmaya başladı

VAR'DA SİNYALLEŞME! MAÇ YOK"

Halil Özer: "UEFA'dan en son maç Atilla Karaoğlan’a verildi. Leiga Varşova-Dinamo Minsk maçı... 7 Kasım günü oynanan bir maç... Bu karşılaşmada bir pozisyonda Karaoğlan bir faul veriyor. Ama sarı kart yok. Tereddütlü bir düdük... Sonra yerine doğru hareketlenirken birden sarı kartı çıkarıyor. Ortada beklenmeyen bir beden dili olunca maçın hakem gözlemcisi Hollandalı Ruud Bossen’in dikkatini çekiyor. Bu kuralları zorlayan bir durum... Tabii Bossen’in isteği ile UEFA bu pozisyonu araştırıyor. Kayıtlara bakılıyor ve dinleniyor. Çünkü VAR hakemi de Türk. Bilin bakalım kim? Erkan Engin... Ve sinyalleşme tespit ediyorlar. Çünkü sarı kartlara VAR karışmıyor. Ama Karaoğlan beklerken, VAR’dan el şıklatma, öfleme, puflama ya da öksürürsen kart göster tarzında bir uyarı tespit ediliyor. O uyarının ne olduğunu bilmiyorum. Ama bunlara benzer şifreli bir şey. Ya da elma dersem çık tarzında bir sinyal. Bizimki de uyarıyı alınca hemen sarı kartı gösteriyor. Sonuç ona da maç yok... O da cezaya giriyor. Aynı olay Euro24’de de yaşanmıştı. Hollandalı hakem Danny Makkelie VAR’dan sufle alıyordu. Ve tespit edilince hemen şampiyonadan gönderildi. Yani bu durum UEFA’nın hassas çizgisi. VAR yokmuş gibi yönetin kuralına tamamen ters bir durum. Protokole tamamen aykırı. Aklı sıra uyanıklık yapacaklar. Tam bir şark kurnazlığı. Ama yemiyor tabii. Bu adamlar artık bize maç verir mi? Mümkün değil. Allah sonumuzu hayır etsin..."

Muhetemel 11ler üçlü defans. 4lüye dönseydik daha iyiydi sanki.

Lazyo camiası bize göre daha omurgalı adamlar korkmadan hakem isimlerini veriyorlar

VAR'daki şerefsiz Fenerliyi de domaltacağız, müsterih olunuz.

Erkan Engin ne lan vicdansızlar? Fırıldak bilmem ne çocuğunu arkasına alan Hacıosman bildiğin Galatasaray'a meydan okuyor. Bunun maçı kazanıp kazanmamakla bir alakası yok. Galatasaray bu kadar dokunulabilir olmamıştı. Sözde başkan ve yönetim de hiçbir şey yokmuş gibi ortalıkta dolanıyor.

Gerekli tavrı ve aksiyonu almadıkça üzerimize gelecekler. Bunun önü kesilmeli.

Erkan Engin ne lan vicdansızlar? Fırıldak bilmem ne çocuğunu arkasına alan Hacıosman bildiğin Galatasaray'a meydan okuyor. Bunun maçı kazanıp kazanmamakla bir alakası yok. Galatasaray bu kadar dokunulabilir olmamıştı. Sözde başkan ve yönetim de hiçbir şey yokmuş gibi ortalıkta dolanıyor.

Gerekli tavrı ve aksiyonu almadıkça üzerimize gelecekler. Bunun önü kesilmeli.
Bütün bu haysiyetsizce meydan okumalara sessiz mi kalıyoruz cidden?

Yazıklar olsun

3-5-2 saçmalığını ligde bırakmalı artık.metehan ligde sovdurtur.ayrica yunusu kanat bekte harcamak buyuk gerizekalilik.ligde anca muslera-abdulkerim-davinson-metehan(kaan ayhan) uclu stoperde-jacobs ve jelerti kanat beki oynat,önlerinde torreira- sara,ilerde yunus-barış(mertens) osimhen ile olur bu is ama gerek yok.lüzumsuz fantezi

Alman saglam kaynaklardan aldigim bilgi, Ridley Baku Wolfsburgda kontrati uzatmayacak ve büyük olasikle bize gelecek devre arasi.

3-5-2 saçmalığını ligde bırakmalı artık.metehan ligde sovdurtur.ayrica yunusu kanat bekte harcamak buyuk gerizekalilik.ligde anca muslera-abdulkerim-davinson-metehan(kaan ayhan) uclu stoperde-jacobs ve jelerti kanat beki oynat,önlerinde torreira sara yunus barış(mertens) osimhen ile olur bu is ama gerek yok.lüzumsuz fantezi
Katılıyorum ayrıca sistem çok iyi olsa bile yedekte santrafor yok

Geri
Üst Alt