⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

Gerçekten haftalardır çok ama çok fazla gol kaçırıyoruz. Sırf bu durum bile bizi epey zora sokuyor.

Bu takım ikardisiz zor şampiyon olur demedi demeyin. Hücumda bu kadar beceriksiz olarak şampiyon falan olunmaz. Yarın bir şekilde fenere maçı verirler, puan farkı sadece 3 olur. Yarışa feneri ortak ettiğimiz maç budur maalesef. Ciddi manada sıkıntılı görüyorum ikardisiz Galatasarayı
Gol atma kabiliyetiöiz %50 eksildi

Hakem evet, sövelim sayalım. Berke onu da diğer maçlarda görücez. Ama Okan Hoca. Yani gerçekten anlam veremiyorum. Değişiklik yapmak için neyi bekliyorsun. Yunusu kaybettin görmüyor musun?
Sivas maçı da farklı olmaz bu gidişle

Bu şekilde gol kaçırırsak şampiyonluk veririz telafi yok şu puanın

Bu kadar gol kaçırmamak lazım. Golleri atsak rahat kazanmıştık. Beceriksizlik yapıyoruz. Sabah akşam bitiricilik çalışalım.

Bidaha kimse arda efsanemiz demesin yenersin yenilirsin o ayrı bu kindar oynayacak kadar ne yaşadın lan Galatasaray’da Emre Belezoğlu volkan Demirel bu kadar kindar çıkmadı sahaya

şans değil abi beceriksizlik bazı golleri atamamak.
Yani onu diyorum aslinda, su kadar pozisyonu golle bitiremedik belki paralel evrende su mac 5-1 falan bitmisti. Bu kadar kacirirsak puan kaybi olur. Buna bir cozum uretmesi lazim teknik ekibin.

Boş beleş goller yersen böyle olur

Farkla bitecek maçın içine ettiler olan 2 puana oldu

berke de bi bok yok ya adam kalenin ortasında durdu. bizimkiler üstüne vurup durdular. bir tane zor yere giden pozisyon yok çıkardığı.

Hakem skandal, takımın bitiricilik sorunu skandal hep aynı adamlarımız hep aynı tip pozisyonlar orta ne zaman yapılır pas nereye verilir ne zaman şut atılır sürekli belirsizlik ...

jelert bu takımda sağ bek rahat rahat oynar, barış'tan kanat bek olmuyor çocuk savunma mı yapayım hücum mu derken beyni yanıyor çare 4lü

Geri
Üst Alt