Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.829
- 40.584
- 3.413
Bu mac hakem tam 1 o.çakir di ama baba 3kez yaziyorum, 10 eksikli eyubu yenememeyi kabul etmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocalık durum şöyle var ki takım 55 sonrası aniden düştü, yoğun bir fikstürden geçiyoruz ve değişiklik için bu kadar beklemek anlamsız. 2-1 öndeyiz, oyunu soğutmuyoruz ve saçma sapan gol yiyoruz. Öndeyken nasıl oynayacağımızı bilirsek zaten böyle saçma sapan stresli maçlar yaşamayacağız. Şu takıma bir türlü öğretemedi öndeyken nasıl oynanması gerektiğiniHakem dışında da bizim futbolcular topu kaleye sokamadılar, çok fırsat geldi beceremediler. Beceriksizliğin kurbanı oldu maç. Okan hocalık pek durum göremedim.
Olacağı söyleyeyim berke kaleye geçecek komedi goller izleyecegizArda Okanı mat etti. Fbye bu kadar mücadele edecek mi bakalım arda
İcardi Hoca acil takımın başına dönmeli
Kulüp başı boş vaziyette şuan
ironi var knkTüm şutlar adamın üstündeydi. Şampiyonlar liginde görürdü gününü
Kacanlari hoca mi atacak? 4 tane osimhenin net kaçırdığı var 2 tanesini atsa mac bitiyorIc sahada 2 maçta puan kaybı tebrikler hocam umarım sivas maçında hayata donersin
Osimhen her maç 2 tane karşı karşıya kaçırıyorBu takım ikardisiz zor şampiyon olur demedi demeyin. Hücumda bu kadar beceriksiz olarak şampiyon falan olunmaz. Yarın bir şekilde fenere maçı verirler, puan farkı sadece 3 olur. Yarışa feneri ortak ettiğimiz maç budur maalesef. Ciddi manada sıkıntılı görüyorum ikardisiz Galatasarayı
Ya mUslera'ya bir sey diyecegim valla. Kaleye 2 top geliyor, 2 gol oluyor. Rezalet yani. 2 gol de yenmez. Yuzuyle top kurtardi diye her hafta savunamayacagim. Su macin boyle bitmesinde savunmanin arkaya adam kacirmasi ile beraber kalecinin her seyini vermemesi de etkili. Tabii bir de ofansta herkesin rakip kalecinin ustune vurmasi da ayri etken.Tek kale mac 2-2 bitti. Sansa bak.
Herifler hep aynı şeyi yaparak bizim eski oyuncuları gaza getiriyor ve her sene başarılı oluyor. Bizimkiler de afiyetle yiyor.Sattı mı maçı arda turan orospu çocuğu Fenerliler