⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

Hakem dışında da bizim futbolcular topu kaleye sokamadılar, çok fırsat geldi beceremediler. Beceriksizliğin kurbanı oldu maç. Okan hocalık pek durum göremedim.
Okan hocalık durum şöyle var ki takım 55 sonrası aniden düştü, yoğun bir fikstürden geçiyoruz ve değişiklik için bu kadar beklemek anlamsız. 2-1 öndeyiz, oyunu soğutmuyoruz ve saçma sapan gol yiyoruz. Öndeyken nasıl oynayacağımızı bilirsek zaten böyle saçma sapan stresli maçlar yaşamayacağız. Şu takıma bir türlü öğretemedi öndeyken nasıl oynanması gerektiğini

Arduş sen oyuncularımı bizim maça ölüm kalım maçı gibi hazırlarken tayfur bjkye sattıydı caner de fenere satacak maçı
Dua et Galatasaray düşmanı bir hakeme denk geldin

Çok yazık oldu. Rahat alacağımız maç berabere bitti.

Tabiki bunu bekleyenler olacaktır. Bol bol atıp tutanlar olacaktır.

Biz takımımıza sahip çıkalım. Sonraki maçlara bakalım.

Hakem olacak orman çocuğuna rağmen bugün farklı kazanabilirdik.

Hayatımda gördüğüm en dangalakça puan kayıplarından birisi oldu bu maç.

Her zaman aynı şey yav.

Ne zaman eksikleri bol olan rakiple oynasak hep puan kaybı yaşarız

Hicbir taktiksel oyun yoktu topu alan lambur lumbur oynadi ayni bodrum maçi gibi.Hocaya yazar.

Bu takım ikardisiz zor şampiyon olur demedi demeyin. Hücumda bu kadar beceriksiz olarak şampiyon falan olunmaz. Yarın bir şekilde fenere maçı verirler, puan farkı sadece 3 olur. Yarışa feneri ortak ettiğimiz maç budur maalesef. Ciddi manada sıkıntılı görüyorum ikardisiz Galatasarayı
Osimhen her maç 2 tane karşı karşıya kaçırıyor

Tek kale mac 2-2 bitti. Sansa bak.
Ya mUslera'ya bir sey diyecegim valla. Kaleye 2 top geliyor, 2 gol oluyor. Rezalet yani. 2 gol de yenmez. Yuzuyle top kurtardi diye her hafta savunamayacagim. Su macin boyle bitmesinde savunmanin arkaya adam kacirmasi ile beraber kalecinin her seyini vermemesi de etkili. Tabii bir de ofansta herkesin rakip kalecinin ustune vurmasi da ayri etken.

Nasıl ya?! Ama çok ama çok bilmisler "ocordo yoroyor" diyordu. Ahahhaha aglamayin! Icardi yoksa gol de yok

Sattı mı maçı arda turan orospu çocuğu Fenerliler
Herifler hep aynı şeyi yaparak bizim eski oyuncuları gaza getiriyor ve her sene başarılı oluyor. Bizimkiler de afiyetle yiyor.
Bu şekilde kaçıncı puan kaybımız bilmiyorum ama bu pçlerin asla özür dilediğini hatırlamıyorum.

Ha bu Eyüp gidip Fener'den puan alır mı sanmıyorum. 80 tane pozisyondan biz yararlanamadık diye puan kaybettik.

malmö sivas deplasmanları öncesi bu maç kazanılmalıydı

Geri
Üst Alt