SL 24/25 H:15 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Aralık

Fener bu tip maçları iyi oynuyor. Beşiktaş bir gaz ile ha hu başlar ve golleri yedikçe rahatlar böylelikle 7 Aralığı lider olarak kapatırlar, bizimkilerin utanması olmadığı için ertesi günde resmi olarak liderliği bırakırlar.

rafa ve immobile bence daha iyi kombinasyon açık ara ..özellikle rafa..

ama bjk genel olarak hem arkası LEŞ ÖTESİ bir takım - hem bide kaosa girdiler şimdi, amaçsızlar gibi durumdalar. futbolcuların bir tarafını yırtması için pek nedenleri kalmadı.

ben en azından ikinci yarı koparlar diyordum ligde...1.5 ayda harakiri yaptılar.
Defans hatları fb ile aynı seviyede açıkçası

Defans hatları fb ile aynı seviyede açıkçası
çokta izlemedim ama fenerin defans daha oyunun içine giriyor gibi geliyor .

kısmet bakalım gedson -rafa oynası gelirse fenere dert olabilirler . bizim haricimizde fenere o işleri yapan takım yok çünkü.

utanmasam dicemki hasan arat bilerek bu maç öncesi istifa etti dicemde - sonra banane ya diyorum.

çokta izlemedim ama fenerin defans daha oyunun içine giriyor gibi geliyor .

kısmet bakalım gedson -rafa oynası gelirse fenere dert olabilirler . bizim haricimizde fenere o işleri yapan takım yok çünkü.

utanmasam dicemki hasan arat bilerek bu maç öncesi istifa etti dicemde - sonra banane ya diyorum.
Gedson ve rafa dinamik olursa samet ve becao büyük sıçar.immobile defan arkası sarkabilir bu mac

Gedson a biraz sert oynayınca bitiyor adam. Boş alanda etkili. Fenerin o boş alanlar vereceğini sanmıyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilin ki Sergen fener maçında yoksa mac verilmistir sergende bu maçta gelmek istemiyor

Sen niye bana sardin ya,bırak peşimi.diger baslikta cevap vermedim ama ben rakip futbolcu övmem,heleki elimizden alındıysa ve eski futbolcumuzsa sürekli kötülerim.ben tarafım.bir tek irfancani beğeniyorum senin gibi ve irfancan gelse şampiyonduk 2021de net şekilde.hep söylüyorum

Bilin ki Sergen fener maçında yoksa mac verilmistir sergende bu maçta gelmek istemiyor
Sergen akıllı adam. Bi bomba var ortada herkes o bombayı birbirine atıyor bjk de kimin elinde patlarsa. Sergen salak mı bu ortamda sorumluluk alsın.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen niye bana sardin ya,bırak peşimi.diger baslikta cevap vermedim ama ben rakip futbolcu övmem,heleki elimizden alındıysa ve eski futbolcumuzsa sürekli kötülerim.ben tarafım.bir tek irfancani beğeniyorum senin gibi ve irfancan gelse şampiyonduk 2021de net şekilde.hep söylüyorum
Immobile götünü kaldıramıyor bari hızlı birini söyle defans arkasına sarkacak. 30 yaşına geldin hala mal mal yorumlar yapıyorsun

Alırsa taraftar alır maçı takımdan bir bok olmaz, rafa silvadan bir şeyler bekleyeceğiz.

Immobile götünü kaldıramıyor bari hızlı birini söyle defans arkasına sarkacak. 30 yaşına geldin hala mal mal yorumlar yapıyorsun
Hakarete vardı yani iş,düzgün cevap vermek yerine.26 yaşına girdim geçen kasim.immobilin en onemligi ozelligi o olduğu için öyle yazdım.burak yılmaz 2019 daki 3-3luk macta 34 yaşında fb defans arkasina sarkip gol atıyordu.bunun yaşla veya ağır futbolcu olmakla alakasi yok.futbol zeka işi.ama sana bu kadar sabırla ve özen gostererek uzunca mevzuyu anlattığım için de kendime kızıyorum,bu da karakter meselesi.ne yapalım.ben forumda diğer laf attıklarına veya takistiklarina benzemem,iyi forumlar

Geri
Üst Alt