Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
kızson da her fener maçının geleneği üzere gene bok gibi oynar. yaparsa rachica'yla semih yapar bişeyler, gerisi traş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
e haklı adam...Sergen Yalçın: "Hüseyin Yücel ile konuştuk. Bu ortamın, bu kaosun içinde bulunmak istemiyorum dedim"
Candaş Tolga Işık: " Başkan Hüseyin Yücel ile herhangi bir görüşme daha olacak mı?" Sergen Yalçın: "Hüseyin Yücel ile konuştuk. Bu ortamın, bu kaosun içinde bulunmak istemiyorum, kusura bakmayın dedim. Olmaz yani bu ortamın içerisinde."www.gscimbom.com.tr
rafa ve immobile bence daha iyi kombinasyon açık ara ..özellikle rafa..Normalde bjk yener ama gedson ve rashicanin canı ister mi bilmiyorum.rafa silva ve immobile de bi ghezal ve aboubakar değil ne yazık ki
Yanlış alıntıe haklı adam...
geçmiş olsun o zaman,stad %60 bile dolmayabilir bu durumda. 0 baskı
Gedson Rafa ve Immobile hırs yaparlarsa bir şey olur - ama hırslı olmaları için nedenleri yok - gene uçurum oldu 4 haftada koptu herifler her şeyden.
bari Gedson gemileri yakıp bize gelse yönetimleri darmadağınken... hala okeyim yani o işe. Toreira ve Sara'ya hem partner hem alternatif olur
Zaten oyuncular aylardir paralarini alamiyormus. Bu mac oncesi biraz para verseler belki hirs yaparlar.e haklı adam...
geçmiş olsun o zaman,stad %60 bile dolmayabilir bu durumda. 0 baskı
Gedson Rafa ve Immobile hırs yaparlarsa bir şey olur - ama hırslı olmaları için nedenleri yok - gene uçurum oldu 4 haftada koptu herifler her şeyden.
bari Gedson gemileri yakıp bize gelse yönetimleri darmadağınken... hala okeyim yani o işe. Toreira ve Sara'ya hem partner hem alternatif olur
Normalde bjk yener derken neye göre yeniyor. Bjk nin şuanda kimseyi yenecek durumu yok.Normalde bjk yener ama gedson ve rashicanin canı ister mi bilmiyorum.rafa silva ve immobile de bi ghezal ve aboubakar değil ne yazık ki
Çok beklersinberaberlik bekliyorum bu maçta sebebini sormayın
ne bileyim yav, futbolcu özellikle yabancılar en kötü şikayet eder vs parasını alır son kuruşa kadar - ordan gaza gelirler mi emin değilim.Zaten oyuncular aylardir paralarini alamiyormus. Bu mac oncesi biraz para verseler belki hirs yaparlar.
Bizi sivasta kesip biçerlerberabere bile kalsalar fark yine 5 oluyor büyük avantaj
öyle bi hissiyata sahibim abi genelde hislerim doğru çıkar birde bunların hatay maçına biraz baktım baya hırs yapmışlarÇok beklersin
Beraberlikte olurBlowtaş kendi evinde en son 2020'de kazanmış
Ekli dosyayı görüntüle 269249
Ydisi oranlari 2.15Büyük şikecilere 1.30 falan oran açılır herhalde