SL 24/25 H:15 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Aralık

kızson da her fener maçının geleneği üzere gene bok gibi oynar. yaparsa rachica'yla semih yapar bişeyler, gerisi traş.

e haklı adam...

geçmiş olsun o zaman,stad %60 bile dolmayabilir bu durumda. 0 baskı

Gedson Rafa ve Immobile hırs yaparlarsa bir şey olur - ama hırslı olmaları için nedenleri yok - gene uçurum oldu 4 haftada koptu herifler her şeyden.

bari Gedson gemileri yakıp bize gelse yönetimleri darmadağınken... hala okeyim yani o işe. Toreira ve Sara'ya hem partner hem alternatif olur

Normalde bjk yener ama gedson ve rashicanin canı ister mi bilmiyorum.rafa silva ve immobile de bi ghezal ve aboubakar değil ne yazık ki

Normalde bjk yener ama gedson ve rashicanin canı ister mi bilmiyorum.rafa silva ve immobile de bi ghezal ve aboubakar değil ne yazık ki
rafa ve immobile bence daha iyi kombinasyon açık ara ..özellikle rafa..

ama bjk genel olarak hem arkası LEŞ ÖTESİ bir takım - hem bide kaosa girdiler şimdi, amaçsızlar gibi durumdalar. futbolcuların bir tarafını yırtması için pek nedenleri kalmadı.

ben en azından ikinci yarı koparlar diyordum ligde...1.5 ayda harakiri yaptılar.

e haklı adam...

Gedson Rafa ve Immobile hırs yaparlarsa bir şey olur - ama hırslı olmaları için nedenleri yok - gene uçurum oldu 4 haftada koptu herifler her şeyden.

bari Gedson gemileri yakıp bize gelse yönetimleri darmadağınken... hala okeyim yani o işe. Toreira ve Sara'ya hem partner hem alternatif olur
Yanlış alıntı

e haklı adam...

Zaten oyuncular aylardir paralarini alamiyormus. Bu mac oncesi biraz para verseler belki hirs yaparlar.

Bunlar mese agaci olsa yorgunum diye durulup dinlenilmez.

2 oynıcam belki bu sebepten bjk puan alabilir

Zaten oyuncular aylardir paralarini alamiyormus. Bu mac oncesi biraz para verseler belki hirs yaparlar.
ne bileyim yav, futbolcu özellikle yabancılar en kötü şikayet eder vs parasını alır son kuruşa kadar - ordan gaza gelirler mi emin değilim.

ben olsam mesela "uçakta tavlalı poz verirken iyiydi ama dimi ulan hüseyin" falan derim içimden mesela

Blowtaş kendi evinde en son 2020'de kazanmış
Screenshot_20241202_221948_Mackolik.webp

Umarım fenerbahçe 8-9 hatta 10 tane atar bu kargalara. Zaten yatacaklar bari ihanete uğrasınlar öyle al gülüm ver gülüm olmasın.

Geri
Üst Alt