SL 24/25 H:15 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Aralık

fenerin bu kadar rezil bir besiktasi yenememesi bulundugu durumu izah ediyor
besiktasin bu kadar rezil bir fenere 3-4 tane atamamasi ne kadar rezil oldugunun bir gostergesi

Ciku bu maçı nasıl tamamlayabildi acun anlattı mı maçtan sonra

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Htalks lol2.webp

Geçen hafta Sancheze kk verilmeliydi diye bas bas bağıranlar bu hafta Djikuya tek kelime ettimi ? Adam bunu her maç yapıyor dikkatle izleyin topla alakası yok duran toplarda yüze çalışıyor sürekli.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen hafta Sancheze kk verilmeliydi diye bas bas bağıranlar bu hafta Djikuya tek kelime ettimi ? Adam bunu her maç yapıyor dikkatle izleyin topla alakası yok duran toplarda yüze çalışıyor sürekli.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ederler mi hiç. Spor medyasındaki bu yapılanmayı bozamazsa bizim kulüp bu algı oyunları aynen devam eder. Tv,youtube kanalları,gazeteler malum takımlı genel yayın yönetmeni,sahipleriyle dolu

valla maçı izlememiştim - özeti şimdi izledim.

ilk 10 dk 2 poizsyon (1inde emirhan yarım saniye geç kalsa gol) - frikik direği var
ikinci yarı dzekonun şık top aldığı ama bitiremediği pozisyon var

bunlardan herhangi birini bitirseler maçı kırarlardı muhtemelen - zaten 1029310 tane sarı kartları atlanmış gene.

bjk de bir şekilde bir şans golü buldu tempo aldığı anda - sonra 2-0 ile bitirmeleri gerken pozisyon kaçınca en nesry direk gelmiş bide mert günok iyi hamle yapmış 1tane.

bizim için inanılmaz talihli bir sonuç oldu- kesinlikle beklemiordum bunu

valla maçı izlememiştim - özeti şimdi izledim.

ilk 10 dk 2 poizsyon (1inde emirhan yarım saniye geç kalsa gol) - frikik direği var
ikinci yarı dzekonun şık top aldığı ama bitiremediği pozisyon var

bunlardan herhangi birini bitirseler maçı kırarlardı muhtemelen - zaten 1029310 tane sarı kartları atlanmış gene.

bjk de bir şekilde bir şans golü buldu tempo aldığı anda - sonra 2-0 ile bitirmeleri gerken pozisyon kaçınca en nesry direk gelmiş bide mert günok iyi hamle yapmış 1tane.

bizim için inanılmaz talihli bir sonuç oldu- kesinlikle beklemiordum bunu
Niye izlemedin can ağabey

Biz heyecandan yerimizde duramayalim sen sabah uyanip özete bak geç

Olmaz böyle

Beşiktaş "7 de kapanır 17 de"

Beşiktaş'a yeni maskot önerim.

format:webp

Yol yakınken kedi ailesine katılsınlar.

1733596195363-png.269562

Fenerin gücü bu kadar iste, kendine göre bir rakip bulur hakemde destek saglarsa o maci aliyor, hakem cikip penalti vermiyorsa, ve rakip biraz direncli olunca mutlaka puan kayibi geliyor fener icin, fenerde eskiden tek bir maximin fark yaratiyordu ama oda hep ayni hareketi yapinca cabuk cözdüler ve etkisiz hale getirdiler tdler

bütün hafta burada totem ayagına yada ciddi kafa diken fener ezer fener fark atar diyen üyelerinde kulaklarını bol bol çınlattık

Geri
Üst Alt