SL 24/25 H:15 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Aralık

Djiku ya iyi stoper diyorlar birde herifler..

Geçen seneki derbide icardi ye yumruk attı kırmızı penaltı olması lazim vermediler

İkinci yarıdaki macta yarım saatte iki sarıdan atıldı.

Geçen seneki ts deplasmanında penaltı yaptı.

Geçen seneki deplasmandaki fb maçında yaptığı hata sonucu penaltı pozisyonu oldu.

Bu sezonki ts maçında penaltı yaptı..

Bugünkü bjk maçında atılmak için herseyi yaptı ama atılmadı.

Herif neredeyse her büyük maçta takımını yakıyor..En son luyindama yi görmüştüm yaptığı hatalarla skora Bu kadar etki eden stoper
Bu herif aynı şeyleri avrupa liginde yapsa her maç kırmızı yer. Bizim ligde fb ye serbest olduğunu anlamış

trio djiku'nun 4 pozisyona da sarı dedi. (boğaza iki elle sarılmak şiddetli olmadığı için sarı yeterliymiş) boğarak öldürmesi gerekiyordu heralde.

djiku tehlikeli sularda yüzmüşmüş vay müthiş yorum. maç sonu yorumunda hakem başarılı bulundu, beklentinin üzerindeymiş.

heralde djiku birinin burnunu veya ayağını kırmalıydı.

top toplayıcı çocuklara sardılar ve +10 dakika uzatma verilmeliymiş.

bu trioyu bu sezon takip ediyorum, maçlarda ekrana getirilen pozisyonlara bakıyorum, yayıncı kuruluşta sıkıntı var.

İsmail , Ferdi , Osayi , İrfan , Osterwolde

Tempo yapan adamlar 11den dağılınca kağnı futboluna döndüler iyice 🤩

Süper oldu ama yalan yok eşekler zor deplasmanlari bitirdi gibiler

Bunların tüm puan kaybettiği yerlerde biz de oynayacağız onun için Sivas maçı çok önemli farkı açmak lazım

trio djiku'nun 4 pozisyona da sarı dedi. (boğaza iki elle sarılmak şiddetli olmadığı için sarı yeterliymiş) boğarak öldürmesi gerekiyordu heralde.

djiku tehlikeli sularda yüzmüşmüş vay müthiş yorum. maç sonu yorumunda hakem başarılı bulundu, beklentinin üzerindeymiş.

heralde djiku birinin burnunu veya ayağını kırmalıydı.

top toplayıcı çocuklara sardılar ve +10 dakika uzatma verilmeliymiş.

bu trioyu bu sezon takip ediyorum, maçlarda ekrana getirilen pozisyonlara bakıyorum, yayıncı kuruluşta sıkıntı var.
Djikunun maç içinde en az 5 tane net sarı kartlık hareketi var Davinson konuşan yavşaklar bu hafta bakalım ne diyecekler.

Maçtan hemen sonra aynısını demiştim adam resmen boks ringine çevirdi.

Yalnız bunlar bu kanatlarla beklerle Bilbao'nun karşısına çıkar da Bilbao Williams kardeşlerle başlarsa çok değişik bir maç izleriz.

Valla ne yalan söyleyeyim Beşiktaş bunlara yatar diyordum ama şaşırdım. Bjk hakederek kazandı ve ipler yine elimize geçti. Yarın Sivası yenip puan farkını 6'ya çıkarmak şart. Keyifliyiz vallahi 😂😂😂

Şimdi çok iyi konsantre oluyoruz ve Sivası deplasmanda yenip 6 puana çıkarıyoruz. Federasyonuda, uşaklık ettiklerini de üst üste koyup Şampiyon olacağız 💛❤️ Haydi Galatasaray'ım..

-29ci5w.webp

Geri
Üst Alt