SL 24/25 H:15 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Aralık

Ferdi, İsmail, İrfan Can, Oostorwolde, Osayi, Szymanski geçen yıl Fener'i taşıyan oyunculardı bugün hiç biri sahada değildi bundan dolayı oyun ezberleri yok, bireysel beceriler eşliğinde oynuyorlar. O ruhlarını kaybetmiş gibiler. Sponsor anadolu takımları ve hakemler sayesinde gidiyorlar ve gitmeye maalesef devam edecekler, bugün hakem Beşiktaş'ı ince ince doğradı ve sarmaş dolaş sahadan ayrıldı, not alınsın bu Mehmet Türkmen bu yıl hele sonlara doğru en az 3-4 FB maçı alır ve maçları hediye eder.
Maalesef biz bunu engelleyemiyoruz.

Beşiktaş'a gelince bu maçı o kadarda istediklerini ya da hazırlandıklarını düşünmüyorum hatta 2-3 oyuncunun bariz art niyetli olduğunu düşünüyorum ama Fener o kadar kötü ki 30 dakika Bahtiyar'ın stoper oynadığı takıma tek organize atak geliştiremediler, ben son ana kadar Fener atar yener diyordum ama Beşiktaş'ın olaydan habersiz ayakları golü bir şekilde bulunca artık takım taraftar eşliğinde iyice vites arttırıp maçı kazanmasını bildi.

14 maç oldu Fener 4. kez takıldı bu çok güzel, TS maçı son saniye atmasalar 5. kayıpları olacaktı. Üstelik lig henüz 2. yarısına gelmemiş ve sertleşmemiş iken, Fenerbahçe 80 baremini zor geçer gibi. 85 falan yaparsak kesin şampiyon oluruz, hedef bu olmalı.

Beşiktaş taraftarı, Nevzat Demir Tesisleri'nde takımını meşalelerle karşıladı.

1733603573090.webp

Yonetimden biri cikip konusmazi lazim. Su serefsiz çirkef djiku ye 2 tane kirmizi kart verilmedi diye. Tam zamani aslinda….
Yönetimdekiler birilerine bağlı yada korkuyor çıkıp konuşamaz.O yüzden yönetim olarak kötüyüz.Bjk kazandı diye susacaklardır bizimkiler halbuki fener kazansın diye herşeyi yaptılar yine.

Geri
Üst Alt