SL 24/25 H:15 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Aralık

mümtaz reis'in oğlu fb gol atınca sevinip bağıracak mı acba

Hüseyin Yücel bugün istifa edebilir diyorlar. Başkanlık Denetleme kurulu başkanına geçeçekmiş. O da erken seçim kararı alacakmış. Sonra Mayıs'ta bir daha seçim olacakmış. Hüseyin para vermek istemedi sanırım. Bu şartlarda Beşiktaş puan alamaz.

Baba ile ogulun takimlari karsilasiyor. Babalar ogullarina kiyamazlar

Yaz 3p febetöye

Fenerin kaybedeceğini düşünüp keyiflenmek mi sürekli kazanacaklar deyip depresif takılmak mı
Umutlanıp utanmak yerine gerçeklere hazır olmak

Seçim kararı aldıkları için ödemeler seçim sonrasına bırakılacak. Aç ayı oynamaz. Gerçeklere hazır ol

Umutlanıp utanmak yerine gerçeklere hazır olmak

Seçim kararı aldıkları için ödemeler seçim sonrasına bırakılacak. Aç ayı oynamaz. Gerçeklere hazır ol

Ya fener elbette favori ama futbolda tüm hikayeler böyle maçlarda yaşanmıyor mu

Her şey kağıt üstünde gittiği gibi olsa ne sıkıcı olurdu futbol

Beşiktaş enteresan bi şekilde Fener’e döşeyecek diyorum

Tam bir buhran hikayesi

Ya fener elbette favori ama futbolda tüm hikayeler böyle maçlarda yaşanmıyor mu

Her şey kağıt üstünde gittiği gibi olsa ne sıkıcı olurdu futbol

Beşiktaş enteresan bi şekilde Fener’e döşeyecek diyorum

Tam bir buhran hikayesi
Bunu çok iyi bildiğimden Bodrum ve Eyüp maçları zor geçecek dedim. Yine anlamadınız. Neyse maçın 20. dakikasında yine dediğime gelirsin.

Hadi teknik direktörü gectim serdar topraktepe bir sekilde idare eder ama üstüne bir de yönetimsiz sekilde cikacaklar maca

Sonra salincak dedigimizde kuduruyorlar

Bu isin arkasinda yine koc var

Hadi teknik direktörü gectim serdar topraktepe bir sekilde idare eder ama üstüne bir de yönetimsiz sekilde cikacaklar maca

Sonra salincak dedigimizde kuduruyorlar

Bu isin arkasinda yine koc var

Koç ailesindeki Galatasaray’lılar Ali’yle ağır daşak geçiyorlardır

Bizim maçtan önce oynanıyor. fb yenerse bizimkilere etkisi olumsuz olur ve Sivas maçı daha zor geçer.
Puan kaybederlerse psikolojik üstünlüğü koruruz puan farkını artırarak.

Ancak bjkli topçular ligi salmış durumda. Yeni hoca gelseydi belki bir kupırdanorlardı geçici de olsa. Hem hoca yok hem de seçime gidiyorlar.

Hayırlısı bakalım

Geri
Üst Alt