Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.844
- 13.750
- 2.828
Güzel dedin 4 yemezler 2 yerler artik
Kim koyarsa koysun rakip takım tavuk döner olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel dedin 4 yemezler 2 yerler artik
Beşiktaş koysun yav beraberliğe razıyım ben. Puan farkı yine 5 olsunKim koyarsa koysun rakip takım tavuk döner olacak
Renktaş dediklerin bence de doğru. Ama 2 takım arasında olan salıncak işi de malum.Yıllardır banko X takım kazanacak denilen derbiler ne zaman gündeme gelse aklıma hep pota koyup oynayacağız dediğimiz ve FB'yi 18 içine sokup, çıkartmadan maçı tamamladığımız meşhur Johnson serbest vuruşu ile evimizde kaybettiğimiz maç geliyor.
Bu tür maçlar ilginç bir şekilde ters sonuçlara gebe oluyor. Çok büyük bir potansiyel var bu maçta. BJK maaşları ödemiş olsun ya da olmasın bu maça çok ciddi asılacaktır. Oyuncular açısından da çıkış noktası başka bir maç kalmadı önlerinde.
Bizim ülkemizde işler kötü gidince önce hoca ve yönetim hedefe oturtulur. En son sıra oyunculara gelir. Yönetim miadını doldurdu. Hoca gitti. Artık geriye sadece oyuncular kaldılar. Ekstra bir çaba gösterecekler bu maç özelinde. BJK açısından bir şey değişir mi? Hayır. Bir sonraki maç başa dönerler. Tek maçlık bir efor patlaması bekliyorum. 1 birimlik adamdan 1,5 birimlik fayda elde edilebilecek maç olacak.
salıncaga bindin miRenktaş dediklerin bence de doğru. Ama 2 takım arasında olan salıncak işi de malum.
Renktaş dediklerin bence de doğru. Ama 2 takım arasında olan salıncak işi de malum.
Geçen sene Bjk stadında 0-0 bitmemiş miydi yaw?geçen senede çok kötü dönemdeydi bjk
kolay maç olmuştu
salıncak vs. nasıl maç olacak bakalım
fb de top oynamıyor bu arada
saha içi dokunulmazlıkları üzt seviye
3 tane attı tüpraştaGeçen sene Bjk stadında 0-0 bitmemiş miydi yaw?
Kköy'deki maç da 2-1 bitmişti. Bjk felaket durumdaydı ama buna rağmen Fb zorlanmıştı.
Yine Baltayı taşa vurdunGeçen sene Bjk stadında 0-0 bitmemiş miydi yaw?
Kköy'deki maç da 2-1 bitmişti. Bjk felaket durumdaydı ama buna rağmen Fb zorlanmıştı.
Oha harbi mi yaw3 tane attı tüpraşta
salıncaga bindin mi