Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.015
- 76.075
- 4.108
Bok gibiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bok gibiydi
Bok gibiydi
Söylenmesi gerekeni söyleyen seniDaha ağırını yazacaktım ama o kadar ileriye gidip ceza yemiyeyim dedim içimden fazlasını söyledim.
Bunların 80 yaşında dzeko harici ofansta etkili adamı yok.Kesinlikle geçen senede böyleydi ta ki yabancı var gelene ve erdenin çıkışlarına kadar ,yalnız fenerli cahiller şunu göremiyor geçen yıl daha iyi top oynuyorlar çünkü net hücum oynuyorlardi bu sene 2 3 isabetli sutla bitiriyorlar her maçı defansif oynayıp ona rağmen açık veriyorlar yani mou kendini çok kurnaz sanıyor ama sümük yerine koydukları ismail kartalın çeyreği olamaz oyun olarak şu an dzeko ve tadice bisey olsa biterler ,hakem konusu ciddi rezil ,biz kesinlikle susmamaliyiz artık
keyfim yerine geldi muhteşem gece
Semih değil mi o yavSvenson güzel Türkçe konuşuyor.
İşte bu yanlış düşünce umut evet kağıt üzerinde dediğin doğru lakin fenerde geçen seneye göre bu yazdığın adamların hepsi mou yüzünden düşmüş durumda maç çözen ve takımı ayakta tutan 2 oyuncuları var dzeko ve tadic subyazdigin adamlar anca 2 3 farkla öndeyken rakip iyice dagilmisken iyi görünüyor yoksa bizim demirbaydan berkandan zerre farkları yok bunun sebebide bizzat mou denen tutucu hoca bozuntusu, biliyorsun ismail kartal bile kadroyu daha iyi kullanıyordu maç çözen oyuncu sayısı daha fazlaydı özellikle yerlilerde vardı bugün 8jkda bir tane nkodu gibi hızlı kanat olsa delik deşik etmişti lakin ana düşünceye katılıyorum iyi oyuncular almalıyız ama şubat ayında değil ocak başı grlmelilerFenerin giren oyunculara bak, nesry irfan osayi syzmanki, hepsi de ilk 11 oyuncusu. Bizim acil devre arasına kadar puan kaybı yapmayıp 3-4 tane iyi oyuncu almamız lazım. Ligin en kötü yedek kulübesi bizde olabilir fiyat performans olarak
Tadic var o adam her topu iyi kullanıyor yaBunların 80 yaşında dzeko harici ofansta etkili adamı yok.
Moruk bir sakatlansa hakem de kurtaramaz bunları.
Geçen sene dediğin gibi en azından derli toplu bir oyunları vardı .