⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Mertens'e yapılan hareket net kırmızı. Herif faul bile vermedi.
Sivas'ın stoperinin Torreira'ya faul yaptığı pozisyonda ikinci sarı karttan kırmızı görmesi gereken pozisyonu es geçti.
Sivas'ın sayısız kasti faulünü ya es geçti, ya da kartsız geçti.
Resmen sahada alenen doğranıyoruz şu anda

Sara ve Torreira çok ekstra oynuyor bugün. Düşerlerse bu tempo bizim aleyhimize olacak. Bu deplasmanda GS aleyhine bu denli sertliğe izin veren hakem kadrosu, ilk fırsatta aleyhimize penaltı da çalar geçtiğimiz sezon gibi. Mutlaka 2. yarının başlarında 3'ü bulmamız lazım.
Kusursuzlar

Torreira'da ultra agresif boşa hamleye çıkmıyor.

hakem bize penaltı verdigi için dengeledigini düşünüyor yani çok agır birşey olmazsa kırmızı vermez sivasa

Çılgın çocuk osi, o nasıl penaltı tekrarinj izledim, manaj itinin volesinide mertensten itibaren göstermiyor Oğuzhan çakır çocukları. O pozisyonun tüm acıları silindi herhalde, mactada gostermediler. Bizim pozisyon olsa santradan itibaren gosterirler

kaan ayhanı çok özledim ya o varken de gol yemiyo muyduk yiyoduk ama güven veriyodu hiç değilse

1733666529830.webp

Şu sonko denen ayının üzerine oynasak vallahi attırıcaz, barışın kafası gram calışmıyor ya sinir ediyor beni haftalardır. Azcık üzerine hucum denese adamı aldırıcaz dışarı
İkinci yarı bulent hem sonko hem koita çıkarır kırmızı yerler diye

Dun gedson elle oynamadan sari yedi ayni yerde bu tam cepheden goruyor gecse sut atacak ikinci sariyi vermedi serefsizin oglu

Sorun bu cocuklar değil, jakobs nerde jelert nerde 20m euro verdik oynamıyorlar
Ayrıca nelson oynamayacaksa satılmalı
Jacobs sakat. Jelert ve nelsson net oynamaliydi bu maç. Nelssona sabredersin devre arası satarsın. Nelsson kötü oynuyor diye metehani koyarsan böyle olur.

Forumda el yok diyen hıyarlar eli sadece parmakların olduğu yer sanıyor galiba!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

anlamadıgım şey stoperin kırmızı yemiş ,hangi mantıkla seyrediyorsun ,mantıklı bir şekilde açıkla eleştirmeyelim

Geri
Üst Alt