⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

kırmızıyı geçtim, en az 7 maç men cezası alması gereken pozisyon ama sarı kart ile geçiştiriyor operasyon çocuğu

Birazda keremin malligi gene. Uzatma 5 dk. Dolmus ne orada durduruyon maci kornerde. Oyna gitsin. Mac bitecek yere 99a kadar devam etti, olan barisa oldu.

Helal olsun, Fener'in yenildiği haftada 10 kişi geriden gelip kazanarak herkese mesaj verdik! Gurur duydum. Hakem, federasyon yönetim işi, Okan Hocam 2 sezondur arkadan ittirilen rakibe karşı kösküyü veriyor, bu 3 olacak ama devre arasında da transfer şart! Elde oyuncu kalmadı, Avrupa'yı gözden çıkaralım.

olm çıkın açıklama yayınlayın lan o beinsports bozuuntusundan başlayarak

Aşırı sinirliyim. Şu hakem bozuntusunun da TFF başkanı olacak şahsında yarını görmeden indirilmesi gerekiyor meslekten.

Yeter arkadaş maçı geçtim adamlar dün ile bugün neredeyse 10 tane kırmızı es geçtiler sikerim böyle işi

Manajjjjj hakemi geçtim ama sen Arena'ya geleceksin. Eğer senin sülaleni dümdüz etmezse bu taraftar orda. Şerefsiz köpek

Barış'ın pozisyonundan daha ağır kırmızı kartlık hareket anca herhalde silah çıkarıp ayağından vurması olabilir oyuncuyu...

Ben hayatım boyunca daha net direkt kırmızı kartlık oyun içi faul görmedim. Yani topsuz alanda yumruk atmalar falan hariç...

Geri
Üst Alt