⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Benzeri lazım.o zamanki sivas da sivas ha.

Soguk önemli degil

Hatta topcularin daha cok kosmalarini saglar isinmak icin bunu top oynamis olan arkadaslar da bilir

Kar yagarsa problem olur

Cünkü ozaman zemin de etkilenir bu durum dan ve kötü olan zemin bir tarla’ya döner

Sivas da manaj disinda is yok,ayrica manaj da bu sezon formsuz

Kapali bir savunma’ya karsi oynayacagiz yani duran toplar önemli

Soguk önemli degil

Hatta topcularin daha cok kosmalarini saglar isinmak icin bunu top oynamis olan arkadaslar da bilir

Kar yagarsa problem olur

Cünkü ozaman zemin de etkilenir bu durum dan ve kötü olan zemin bir tarla’ya döner

Sivas da manaj disinda is yok,ayrica manaj da bu sezon formsuz

Kapali bir savunma’ya karsi oynayacagiz yani duran toplar önemli
Mertens bey izin vermiyor ki duran top golü atalım. Gasp ediyor resmen duran topları, bu saçmalık nezaman son bulacak merak ediyorum. Sara kullanırken bile başına dikiliyor adamın

Mertens bey izin vermiyor ki duran top golü atalım. Gasp ediyor resmen duran topları, bu saçmalık nezaman son bulacak merak ediyorum. Sara kullanırken bile başına dikiliyor adamın
Hoca hoca olsa akan oyunda mertense orta kesmeye sınır tanımaz,duran toplara da dokunma der

Mehmet Türkmen'i derbiye verecekler büyük ihtimal.
Muhammet Ali Metoğlu'nun son maçı Bodrum maçımız. Vermezler
Meler'in son maçı Samsun maçımız. Vermezler

Zorbay Sivas deplasmanımızdan beri maç alamıyor
Kadir Sağlam 2 hafta önce vara çağrılmasına rağmen fbnin aleyhine penaltı vermedi
Direnç Kayseride fbye penaltı uydurdu
Atilla derbide fbye penaltı uydurdu.

Bu 4'ünden birini verirlerse Hacıosmanoğlu bize savaş açmış demektir. Böyle olursa istifaya davet edip bağları koparmak lazım artık.

Cihan Aydın, Ali Şansalan, Turgut Doman gibi bu sezon canımızı yakmayan bir hakem verilirse veya Yasin Kol gibi daha önceden maçımızı yönetmeyen çömezlerden biri verilirse çağrılarımız bir nebze işe yaramış denebilir.

Tekrar diyorum, skora bakmayın. Gümbür gümbür oynuyoruz. Sivas'ta sahaya kar yağdı zannedecekler. Bunlardan korkan bunlar gibi olsun.

Muslera
Nelsson - Sanchez - Metehan (iyileşirse Jakops)
Jelert - Torreira - Sara - Sallai
Mertens
Barış - Osimhen

3-4-1-2 devam

Herkese günaydın.
3 5 2 sezonu bana göre kapanmıştır. Çünkü kanat bek (!) lerimiz kanat forvet gibi oynuyorlar. 4 2 3 1 eski sistem devam abi. Jakobs yoksa Jelert sol bek oynasın. Zira bu kadar risk alarak hele hele Avrupa varken ligi bitirmemiz çok zor olacak.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kere de biz oynayalım baharda şu soktumun takımıyla deplasmanda yahu.

Herkese günaydın.
3 5 2 sezonu bana göre kapanmıştır. Çünkü kanat bek (!) lerimiz kanat forvet gibi oynuyorlar. 4 2 3 1 eski sistem devam abi. Jakobs yoksa Jelert sol bek oynasın. Zira bu kadar risk alarak hele hele Avrupa varken ligi bitirmemiz çok zor olacak.

Muslera
Jelert - Sanchez - Nelsson - Berkan (Jakops)
Sallai - Torreira - Sara - Yunus
Barış - Osimhen

Bence 4-4-2 için iyi bir kadroyuz şu şekilde, gerekirse Mertens vs sonradan girer

Muslera
Jelert - Sanchez - Nelsson - Berkan (Jakops)
Sallai - Torreira - Sara - Yunus
Barış - Osimhen

Bence 4-4-2 için iyi bir kadroyuz şu şekilde, gerekirse Mertens vs sonradan girer
Barış Elmandervari oynaması lazım. Aksi halde 4 2 3 1 e daha yakınım. Ayrıca BAY ın orta açmayı öğrenmesi lazım konudan bağımsız adı geçmişken söyliyim. Orta açamayan kanat mı olur.

yıllardır şu sivas psikolojisinden baya sıkıldım. Oyuncularımız maça ciddi yaklaşacaktır sanırım. Ne çekiyorsak nasılsa yeneriz kafasından çekiyoruz çünkü. Hepimiz en az bir kaç net pozisyona gireceğimizi biliyoruz. Yine sonucu bitiriciliğimiz belirleyecek.

Bizim için bu yıl şampiyonluğu ne kadar istiyoruz onu gösterme maçıdır bu maç. Eyüp beraberliğinden sonra bu maçta herhangi bir puan kaybı kesinlikle olmamalı, saçma sapan goller yiyip beceriksizce goller kaçırmaya son vermemiz lazım artık, aksi takdirde şeref yoksunu pislik ve şer yuvası olan camiayı havaya sokmuş oluruz.

Bu hafta Sivas'ı canlı izledim Antalya'nın bu sezonki en iyi performansı bu maçtaydı. Manaj sakatlık dönüşü hala güçsüz durumda eski görüntüden uzak. Ama bize ters gelecek iki tane kanatları var Garry ve Koita. Savunma oyuncuları ağır arkaya Barış, Sallai ve Osimheni rahatça kaçırıp açmamız lazım.

Milli aralardan sonra baya kötü dönüyoruz gene aynı durumdayız artık toparlanmamız şart şart

Tekrar diyorum, skora bakmayın. Gümbür gümbür oynuyoruz. Sivas'ta sahaya kar yağdı zannedecekler. Bunlardan korkan bunlar gibi olsun.

Muslera
Nelsson - Sanchez - Metehan (iyileşirse Jakops)
Jelert - Torreira - Sara - Sallai
Mertens
Barış - Osimhen

3-4-1-2 devam
Skor konusunda şanssız olduğumuza katılıyorum bu arada takım iyi oynuyor bencede ama bi tık milli ara sonrası takımda tempo düşüklüğü car bizim acilinden jakobsu döndürmemiz lazım

4-2-3-1

Muslera
Jelert Davinson Metehan Jakobs
Torreira Sara
Barış Mertens Yunus
Osimhen

Olması gereken budur Apo dönünce Metehan yerine geçer gene Apo oynar 3 lü savunmadan vazgeçelim derim

Sivasın sert bir zemini var. Ağır bir maç olacak. Sert oyun oynayabilecek oyunculara ihtiyacımız var.
Jelert yazanları görüyorum. Üfleyerek taç çizgisinden dışarı atarlar onu.

Şimdiye kadar oynadigimiz maclarda puan kaybi bekledigim ilk maç

Dengeli ve güçlü oyunla kazanmamız lazım. Bu maçı almak için dünya karmasına gerek yok, kadro fazlasıyla yeterli. Hayvan gibi motive olup şampiyonluğu ne kadar istediğimizi göstermemiz lazım. Oyunumuz fena değil, rahat pozisyona giriyoruz. Sivas fbye yaranmak için oyunu iyice çirkinleştirecektir. Bulduğumuzu atmak lazım.

Geri
Üst Alt