- 2 Temmuz 2011
- 132.667
- 55.592
- 5.338
Benzeri lazım.o zamanki sivas da sivas ha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens bey izin vermiyor ki duran top golü atalım. Gasp ediyor resmen duran topları, bu saçmalık nezaman son bulacak merak ediyorum. Sara kullanırken bile başına dikiliyor adamınSoguk önemli degil
Hatta topcularin daha cok kosmalarini saglar isinmak icin bunu top oynamis olan arkadaslar da bilir
Kar yagarsa problem olur
Cünkü ozaman zemin de etkilenir bu durum dan ve kötü olan zemin bir tarla’ya döner
Sivas da manaj disinda is yok,ayrica manaj da bu sezon formsuz
Kapali bir savunma’ya karsi oynayacagiz yani duran toplar önemli
Hoca hoca olsa akan oyunda mertense orta kesmeye sınır tanımaz,duran toplara da dokunma derMertens bey izin vermiyor ki duran top golü atalım. Gasp ediyor resmen duran topları, bu saçmalık nezaman son bulacak merak ediyorum. Sara kullanırken bile başına dikiliyor adamın
Herkese günaydın.
3 5 2 sezonu bana göre kapanmıştır. Çünkü kanat bek (!) lerimiz kanat forvet gibi oynuyorlar. 4 2 3 1 eski sistem devam abi. Jakobs yoksa Jelert sol bek oynasın. Zira bu kadar risk alarak hele hele Avrupa varken ligi bitirmemiz çok zor olacak.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barış Elmandervari oynaması lazım. Aksi halde 4 2 3 1 e daha yakınım. Ayrıca BAY ın orta açmayı öğrenmesi lazım konudan bağımsız adı geçmişken söyliyim. Orta açamayan kanat mı olur.Muslera
Jelert - Sanchez - Nelsson - Berkan (Jakops)
Sallai - Torreira - Sara - Yunus
Barış - Osimhen
Bence 4-4-2 için iyi bir kadroyuz şu şekilde, gerekirse Mertens vs sonradan girer
Skor konusunda şanssız olduğumuza katılıyorum bu arada takım iyi oynuyor bencede ama bi tık milli ara sonrası takımda tempo düşüklüğü car bizim acilinden jakobsu döndürmemiz lazımTekrar diyorum, skora bakmayın. Gümbür gümbür oynuyoruz. Sivas'ta sahaya kar yağdı zannedecekler. Bunlardan korkan bunlar gibi olsun.
Muslera
Nelsson - Sanchez - Metehan (iyileşirse Jakops)
Jelert - Torreira - Sara - Sallai
Mertens
Barış - Osimhen
3-4-1-2 devam