⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

2012 sonundaki sivas maçı da sanki aynı tarihe denk gelmişti
ruh hastası cani şerefsizler

Bizim fener macinda bedavadan penalti verdiler bu serefsizlere. Besiktas macinda Icardiye penaltimizi vermediler. Gecen hafta bedavadan komik penalti verdiler fenere. Bunlar sana gore bana göre posizyonlar degil. Serefsizler her hafta aynisi yapiyorlar. Yarinde antep macinda 0-0 giderse mac, ceza sahasina girsin bir fenerli, hemen penalti calarlar. Isimiz daha zor bu sene.

İnanılmaz önemli maçlara çıkıyoruz artık. Bunların farkında ve ciddiyetinde olmamız lazım

muslera
kaan davinson berkan baris
torreira sara
yunus mertens sallai
osimhen

bitti gitti ya.

Günay
Jelert Davinson Nelsson Sallai
Torreira Sara
Barış Mertens Yunus
Osimhen​

Aydınlıkla karanlığın, iyilikle kötülüğün mücadelesi. Bizim takımın bunun bilincinde olması lazım, organize bir yapı ve kötülükle mücadele ediyoruz

@Hayri Cund

17798.jpg

Ziyech ve demirbay kadro dışı bırakılırsa kazanırız. Artık tahammül edemiyorum bu ikisini görmeye kenarda görünce ana avrat sövmeye başlıyorum dün başımı ağrıttılar.

Her maçı kazanamayiz illa olacaktı böyle bir sacmalik dün oynanan oyuna bakarsak da belki sezonun en çok pozisyona girilen maçıydı .. Avrupa'nın en formda ekibi Barça bile kaç maçtır puan kaybediyor ligde Sivas maçında da puan kaybetsek bu takıma güveniyorum ...
Beni korkutan tek şey sakatlıklar apo-icardi-jakobs çok kritik isimler

Cumartesi Pazar yağış görünmüyor sivasın zemin de eskisi kadar kötü değil vurup geçmemiz gereken bir maç

Geri
Üst Alt