⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Biz niye pazar oynuyoruz? Çünkü hafta içi malmö deplasmanı var.

4 gün var, iki zorlu kış deplasmanı. İki biri yurt içi, biri yurt dışı uzak deplasnan

BJK-FB cumartesi oynuyor. FB avrupa maçı çarşamba o da 4 gün üzeri maça çıkacak ama iki maçı da istanbul’da.

Beşiktaş 5 gün yani +1 gün fazla dinlenecek, lig maçı içerde, avrupa maçı deplasmanda

Sonra bilmem kimin uşakları adil davranıyoruz diyorlar. Oynat cuma, oynat cumartesi sabah ama yok..

Kötü hava şartlarını bahane olarak göremiyorum ya

Yağmur yağdı kar yağdı hava soğuktu top oynayamadık

E karşındaki takım da aynı havadan müzdarip

Ama onlar alışkın diyorlar bi de, ya nereye alışkın kutup ayısı mı lan bunlar
Bu tür durumlar oynamak isteyen takımı bozar. Bir de Avrupa, lig temposu var Sivas’ın 3-4 gün sonra Avrupa maçı yok. Enerjiyi tasarruflu kullanmak da gerek

MHK çocukları bir kurşun daha atacak bu maçta bu fırsatı kaçırmazlar.

Stadyum altta ısıtmalı. Defansa çekilip kontra oynarsın olur biter. Mal gibi açılmadığın pozisyon vermediğin sürece 1 puan öndesin.
Bok gibi defansları var duran top ile maçı çözersin.
Jelert,nelsson, sallai, barış, bats, berkan ile maça başla sonrası zaten çözülür
Sivas’a gel

muslera
jelert davinson nelsson berkan
torreira sara
baris mertens sallai
osimhen

jelert ve nelsson soguk havaya alisiktir siritmaz diye düsünüyorum.

Aklıma 15 16 yıl önceki konya deplasmanı geldi. Eski stad tribün sahaya uzak. Beton alttan çekiyor. Rüzgarlıkta yok kenarda. Ayazda hafif bir esinti bile adamın içinden geçiyor. Sahadakiler koşuyor en azından tribünde burnumuzdan sümük aka aka ahh ne yıllardı. Eğer stad zemininde ısıtma varsa sorun olmaz. Yeneriz geliriz inşallah.

Bu tür durumlar oynamak isteyen takımı bozar. Bir de Avrupa, lig temposu var Sivas’ın 3-4 gün sonra Avrupa maçı yok. Enerjiyi tasarruflu kullanmak da gerek

Elbette öyle renktaş

Ama ben hava mava dinlemeyip gelip çakan giden takım arzuluyorum

Daha aşağısı beni hayalimdeki GS için kesmiyor

eyüp macından sonra hiç bahane edecek durumu yok takımın zaten 2 hafta önce kasımpaşa sivasta kar yagarken yerler bembeyazken oynadı

Geri
Üst Alt