- 1 Mayıs 2018
- 53.077
- 43.498
- 3.298
nerdesinUzun zamandır Sivas'ta değilim
Sivas'ta olsam muhakkak giderdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerdesinUzun zamandır Sivas'ta değilim
Sivas'ta olsam muhakkak giderdim
Jelert oynamalı ama söylediğin özelliklere haiz değil maalesef@Uğur İz aha bu da gülmüş Jelert fikrime... Biz bu maç yenileceğiz desem like atardı ama!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biraz fizik atsak bırak gedsonu , aslında camawinga olur bu çocuktan gibi reisOkan hoca hiç düşünmeyecek muhtemelen ama Jelert’i orta sahada değerlendirme taraftarıyım;
Sebepleri
1- Çok süratli ve tempolu bir oyuncu. Bu anlamda takımın açık ara en enerjik oyuncusu.
2- Altyapı eğitiminden dolayı çok teknik olmasa da topu eveleyip gevelemeden direkt tek pas yapmayı tercih ediyor, takoz değil. Ve belli seviyede top sürme kabiliyeti var.
3- Fiziksel dezavantajı olabilir ancak yine altyapıdan kaynaklı kademe bilgisi gayet iyi
4- Toptan veya adamdan kaçmıyor, sakatlanma riskini alarak topa giriyor pozisyon icabı bazen
5- Daha 21 yaşında
Açıkçası kendisinden bir Gedson yaratılabilir diye düşünüyorum.
bence muslera'yı da zaman zaman donk gibi kullanabiliriz reyiz. hem 1.90 hem hava toplarında etkili + defansı da güçlü.
bence muslera'yı da zaman zaman donk gibi kullanabiliriz reyiz. hem 1.90 hem hava toplarında etkili + defansı da güçlü.
hımm...Rengodaş şöyle düşün Kaan gibi kariyeri 6 numara oynayarak geçmiş bir adam sağ bek olduysa, kariyerinin başında olan bi sağ bek oyuncusu neden orta sahaya evrilemesin.
Biraz fizik atsak bırak gedsonu , aslında camawinga olur bu çocuktan gibi reis![]()
hımm...
böyle düşününce...
yine mantklı gelmedi :d
gedson vari mi?Şimdi bu çocuğu denesen çalıştırsan Gedson vari bir orta saha bence çıkar bu çocuktan.
Okan hoca hiç düşünmeyecek muhtemelen ama Jelert’i orta sahada değerlendirme taraftarıyım;
Sebepleri
1- Çok süratli ve tempolu bir oyuncu. Bu anlamda takımın açık ara en enerjik oyuncusu.
2- Altyapı eğitiminden dolayı çok teknik olmasa da topu eveleyip gevelemeden direkt tek pas yapmayı tercih ediyor, takoz değil. Ve belli seviyede top sürme kabiliyeti var.
3- Fiziksel dezavantajı olabilir ancak yine altyapıdan kaynaklı kademe bilgisi gayet iyi
4- Toptan veya adamdan kaçmıyor, sakatlanma riskini alarak topa giriyor pozisyon icabı bazen
5- Daha 21 yaşında
Açıkçası kendisinden bir Gedson yaratılabilir diye düşünüyorum.
@Uğur İz aha bu da gülmüş Jelert fikrime... Biz bu maç yenileceğiz desem like atardı ama!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rengodaş şöyle düşün Kaan gibi kariyeri 6 numara oynayarak geçmiş bir adam sağ bek olduysa, kariyerinin başında olan bi sağ bek oyuncusu neden orta sahaya evrilemesin.
Aga bu hayatta bişileri denemeden, birazcık üstüne gitmeden bilemeyiz ya.
Yani bana göre Berkan gibi sokaktaki düz adamdan farkı olmayan birisi kariyerine orta saha başladıysa ve oynuyorsa, Jelert çok daha iyi oynar alıştıkça.
ORHUN YAZITLARITamam son olarak şunu söyleyeyim;
Jelert'in özellikleri neler abi?
Yok.
fdhsajfdshajfa
Şaka bi yana bu çocuğun özelliği kademe bilgisi var, top çalmayı biliyor, alt yapısı da sağlam olduğu için öyle zikzik işler yapmıyor. Hayvan gibi de hızlı. Diğer özellikleri vasat.
Şimdi bu çocuğu denesen çalıştırsan Gedson vari bir orta saha bence çıkar bu çocuktan.
ORHUN YAZITLARI
YAZITLAR OLSUNVe Jelert üzerine yazdım pü a
YAZITLAR OLSUN