⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Puan kaybedeceğimiz maç bu maç değil. Zor olduğu için bu maçı alırız. Sonra gider içerde Adana’ya falan puan veririz. Çünkü böyle daha fazla kanser oluyoruz.

nacizane dusuncem , kirilma ani turunde bir donemec maci...
*kazanirsak ,gecen hafta nin telafisi ve bu hafta nin genel bir degeri anlami olur .

bizler inandik sizde inanin klasigine nazaran ,
''hepimiz inandik'' lafini - yarin icin tum camia *kenetlenme adina daha uygun buldum .

hayirlisiyla gidip kazanip donecek bizim aslanlar .
_konsantrasyon_

saygi ve selamlar .

Hadi aslanlarim kim yokmus kim varmis gram umrumda degil hava sartiymis sahaymis banane ilgilendirmez beni

Yarin cikin sivasi hic maca sokmadan 2-0 3-0
kazanin gelin ondan sonra fener dusunsun

Gecen hafta yaptiginiz isi telafi edin

Basaksehir Eyup iki tane zor maclari var bir puan kaybina isleri biter

Sakın rehavete girmeyelim. Şikeciler Anadolu takımlarından yine tulum çıkarmaya devam eder. Puan farkının açılmasına müsade edilmeyecek. Anadolu takımlarında her zaman satın alınacak birileri oluyor. Yalı çocuğu herkesi satın alıp yine şampiyon olacağım demeye getirdi maç çıkışı.

Jakobs yok galiba.

Muslera
Jelert Sanchez Metehan Barış
Torreira G.Sara
Yunus Mertens Sallai
Osimhen

Sezonun maçı abartısız söylüyorum. Ali yazar, Veli bozar derler ya işte tam olarak öyle bir maç olacak. Kazanacağız ve kurulan tüm ittifakları sahada yeneceğiz. Soğuk olabilir ama elinde Osimhen, Mertens, Barış, Sallai, Yunus ve Sara varsa sorun değil. Kazanacağız. Saldır Galatasaray 💛❤️

Bu maci kazanamayan takim istanbula dönmesin direk isvece gecsin

Allah rizasi icin bulduklarimizin 30%unu atalim bari. O bile yeter kazanmak icin

GeOpUhFXEAAlB90

Geri
Üst Alt