⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

GeOpUhFXEAAlB90
sivas city

Sezon öncesi karlı Sivas deplasmanına osimhen ile çıkacaksın ve sezonun kirilma ani olacak deselerdi küfür ederdim

Saha Sivas kasımpaşa maçı gibi olur mu? Öyleyse işimiz yaş maç umrumda değil sakat vermeyelim de.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saat 21:00 e erteleyip futbolcuların uzuvlarının donmasına dair son saniye karar açıklanmadı mı ?

Bu maçı yeneceğimizi düşünüyorum ama Tff ve hakrmlerin fb maçlarında her kararı fb lehine yorumlayıp bixim maçlarda aleyhimize yorumlamaları işi öyle bir noktaya getirdiki kazanmak için hakemleride yenmen gerekiyor. Yani bu sene işimiz çok zor. Aslında fb her daim hakemler tarafından kayrılmıştır. Belki 30 yıldır böyledir. Ama ilk kez aleyhimize bu kadar çalışıldığını görüyorum. Onların istediğide buydu. Ceza sahamızda yüzde 10 ihtimal olsa hemen penaltı çalarlar. Bu sene şampiyonluk herzamankinden daha zor olacak.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç o kadar önemli ki normalde maç rüyası görmem. Rüyama girdi maç. Saçma sapan bir rüya gördüm maç ile ilgili.
Deplasmanda 3-0 öne geçiyoruz, sonra maç 5-5 oluyor. Bittiğinde tabelada 3-8 yazıyordu ve kazanıyorduk.

Yelert sahada olmalıdır tam bu havaların topçusu

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hafta itibari ile açığa çıkan bir gerçeklik var ki o da sahada sadece rakiple değil tüm tff unsurlarıyla da mücadele etmek zorundayız. TFF si, Mhk si , fb uşakları hepsini üst üste koyup yenmekten başka çaremiz yok. Ama ben takıma ,hocamıza ve camiamıza güveniyorum bunun da üstesinden geleceğiz inşallah

ligde zorlu maçlar dönemi diyebileceğimiz kısımdayız

Sivas D
Malmö D
Trabzon
Kayseri D
Göztepe
Başak D
----devre arası----
Hatay D

ligin sonunda 3 içeride Ts ve göztepe deplasmanlı hale gelecek.

Kayıpsız kapatırsak - karşımızdaki oluşumu bir nevze kırabiliriz. en güvendikleri yerler bu maçlar ve hakemleri vs olacak.

Geri
Üst Alt