⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Benim gördüğüm sivas duran toplarda çok zayıf, eğer bizim 40likdede izin verirse ve sara kullanırsa ciddi şanslar bulabiliriz

9 milyon euro verdiğimiz adamı bu kadar basit harcayamazsın hoca. metehan'ın da hataları oluyor ama mecbur kalınca koyuyorsun da jelert'i neden bu kadar kolay harcıyorsun ? 9 milyon euro verdik bu çocuğa çöp edemezsin hemen oyuncuyu ve o parayı.

Eger hoca ,Yunus ve barışı sene başından beri bek bölgesine hapsetmeseydi + 3 4 gol yada asisti vardı bence ikisininde

1733661622439.webp

lükse bak danimarka milli takım stoperini yedek bırakıyoruz ,sonra neden az bonservis veriyorlar demiyelımde

Hiç 4-2-3-1 gibi gelmedi bana kadro, 4'lü oynasaydık Jelert oynardı diyorum.

Metehan Sanchez Berkan
Barış Torreira Sara Sallai
Mertens Yunus
Osimhen

3-4-2-1

Bülent 3 tane 1.90 stoperi dizmiş Osimhen'i havadan beslemek zor olacak

Bay sağ bek görmek istemiyoruz. Bu adam savunma yapamıyor o melekeleri yok. Sakarlık yapıyor sürekli ileri gidiyor kanat oyuncusu gibi öndeyken falan sürekli ilerde takılıyor. Gidip gelip aynı hataları yapmaya devam ediyoruz ya. Artık savunmada daha sağlam durmamız lazım çoluk çocuk gol atmaya gidiyoruz maç ortadayken ve hatta öndeyken.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunların kalesinde o Ali Şapşal denilen gavat mı var yine?

Fenerbahçe'nin puan kaybı bizi rehavete düşürmemeli. Fenerin bu sene puan kaybı yaptığı takımların hepsi iyi takımlar geçen seneden farklı olarak fener artık sürpriz puan kaybı yapmıyor.
Özetle bizim Eyüp gibi Kasımpaşa gibi takımlara puan kaybetme lüksümüz yok. Sivas'a da vurup geçmeliyiz. İnanılmaz bir mücadele gösterecekler, prim gittiğini bilmeye de gerek yok teknik ekip ve oyuncular ona göre motive olmalı.

zemin ve atmosfer nasıl staddan birileri var mı ?

Geri
Üst Alt