⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Aga akilla olmak lazim bu takim 10 kisi bu dandik ligde her takimi yener bak buna derbiler dahil. Sen ligin en iyi takimina sahipsin, en arzulu en iyi ofans yapan takim kim deseler cevabi belli. Ikinci yari bu oyunla devam etmeliyiz ve 3. golu bulup kontra atak oyunundan pozisyon beklemeye gecmek lazim.

el pozisyonunda VAR'da manay'ın topu elle kontrolünü yakın çekimden göstermediler. orta sahada mertens'e yapılan kartlık faulün tekrarını göstermediler.

bu şartlar altında ciğerleri çıkana kadar oynamayan oyuncu Galatasaray topçusu değildir. TFF'sini de ananasını da salıncağını da hakemini de beinini de üst üste koyup bu maçı almalıyız.

bu maçı hakediyoruz ya 10 kişi kalmasak çok daha rahat alıcaz gibi bir havayla başlamıştı maç, şu manaj itine atılan uzun toplara çare bulamıyoruz tek olayları o
Davinsonla esleatiginde tek top alamadı, berkanla ben eslessem ben bile alırım sanırım😄

Sara ve Torreira çok ekstra oynuyor bugün. Düşerlerse bu tempo bizim aleyhimize olacak. Bu deplasmanda GS aleyhine bu denli sertliğe izin veren hakem kadrosu, ilk fırsatta aleyhimize penaltı da çalar geçtiğimiz sezon gibi. Mutlaka 2. yarının başlarında 3'ü bulmamız lazım.

ulan adi herif sonkonun torreiraya yaptığı müdahelede net sarı kartı geçti kırmızıdan atılacaktı, yerden seken topta metehana kırmızı verdi, gözünün önünde mertense çift girdiler faulu vermedi top direkten döndü???????? utanmasa penaltıyıda vermeyecekti

10 kişiyle öne geçmişiz ama halen ceza sahamızda rakip sayısı daha yüksek.
Yine de Nelsson’u almaz oyuna.

Nelssonla şahsi sorunu bile olsa önemli olan takım deyip oyuna almalı çünkü berkan stoper degil

Macin neredeyse özetini verdiler oyun durdugunda ama mertens’in pozisyonun tekrari vermedi kansizlar

Sakin ve akıllıca oynayıp kontradan bir tane daha sıkıştırıp bitirmeliyiz. Yazarken inanmıyor insan aşırı coşkulu takımız. Fener olsa bunları uyutup maç biterken de uyandırırdı : D

şu maçı kazanalım şampiyonuz be olm allahınız varsa şu maçı kazanın. acayip gaza gelmiş durumdayım

Yemin ediyorum 5-6 olacak maçtı kendi kendimize zora soktuk. Savunmayı öne çıkarırlarsa Osimhene ara pas denemek lazım savunmaları baya hantal

Ilk yarida maci cevirip öyle bitirmemiz süper oldu. Ikinci yari bir tane daha bir sekil atmamiz lazim, yoksa kivranacagiz yine..

Hayatlarının son maçına çıkmış gibi ve tekme tokat oynuyor adi herifler.

Helal olsun takıma gurur duydum, müthiş tepki verdik.

İkinci yarı Mertens ve Sallai'nin çıkıp

Nelsson ve Jelert'in girmesi lazım

Jelert Sanchez Nelsson Berkan
Barış Torreira Sara Yunus
Osimhen

Geri
Üst Alt