⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Biz ne yaşıyoruz abi. Mertense yapılan da kırmızıydı, kime nereye şikayet edilecekse gerekenler yapılsın. Uefaya tff şikayet edilmeli

Allah belanızı versin

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış Alper'in durumu yüzünden maça sevinemez oldum.

Son düzenleme:
Biz ne yaşıyoruz abi. Mertense yapılan da kırmızıydı, kime nereye şikayet edilecekse gerekenler yapılsın. Uefaya tff şikayet edilmeli
korkuyor bizimkiler başkan dahil tepki veriyorlar ama 1 adım ötesine gecmeye cesaret edemiyorlar laz herifte bunu bildigi icin el yükseltiyor olay bundan ibaret

Sinirim geçmiyor yaşananlara.

Galatasaray yönetimi bu akşam ortalığı ayağa kaldırmaz, yeri göğü inletmezse bir dakika daha oturmasınlar o koltukta. Bugün Galatasaray camiası bu şerefsizlere haddini bildirmeli

Charisis'in Mertens'e yaptığı net kırmızı kart. Koita'nın elli kere ikinci sarıdan atılması lazımdı. Balde Sallai'ye tokat attı. O pozisyonda kırmızı karttı. Maçın sonunda da Manaj pezosunun pozisyonunu izlemesine rağmen kırmızı vermeyerek katıksız olduklarını kanıtladılar. Bu maçta yaşananlar Türk futbol tarihinin en büyük rezaletidir. Çakma kabadayıya diş gösterince hepten şirazesi kaydı. Böyle katliam mı olur lan?

Hahaha! Soktuğumun Bülenti ağlıyor! Senin ben gelmişini geçmişini!!

Bülent oe şerefsizsin her düşmemize faul vermiş adi kaşar. Maç satan it

Barışa yapılan insanlık dışı faul için iyiler kazanır bilmem ne diye saçmasapan aciklama yapmayı bırakın harekete geçin artık...

Geri
Üst Alt