⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Son dakikalar yine Yusuf Yusuf izledim , ikinci golden sonra

Ulan gunde iki tane sakinlestirici kullanan ben bile delirdim mac sonu. Kufurlerime kosan futboldan zerre anlamayan hanim bile pozisyonu izledikten sonra kufur etmeye basladi. Boyle bisey nasil olabilir aklim almiyor. Sinirim hala gecmedi.

Bu hakem bozuntusu hakemligi birakinca hersey hallolacak mi ? Esas bu serefsizin kimden nemalandigi nasil bu cesaretle bu kararlari verebidigi sorgulanmali ve ortaya cikarilmalidir

Telefon konusmalarina sosyal medya hesaplarina kadar hepsi incelenmeli olaya adli bir boyut kazandirilmalidir

Bu takım şampiyon olmasın çok kötü olaylar olur buraya yazıyorum.
En başta KOÇ sonra o karı kılıklı şerefsiz acur ve portekizli şerefsiz..Bunlar tam namussuz..Federasyon başkanıda hakemlerde it gibi korkuyor bu şerefsizlerden.Bu namussuzlar heryerde baskı yapıyorlar belli ki..

Bu konu hakkında konuşacak bir yönetici aranıyor
Bıktım artık taraftara şirin gözükmek için arada çıkıp biz büyüğüz diyen yöneticilerden

Gerekli tüm aksiyonalr alınmalı. Havuzdan çıkmaysa havuzdan çıkma, her türlü desteği veririz. Yayıncı kuruluşun 3 senedir yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil

Metehanın elinden önce, Manaj topu koluyla kontrol ediyor. Göğsüne gelse, topun yönü öyle değişmez

Sizin futbolunuzu liginizi seveyim, insanda gram futbol sevgisi bırakmadınız. Rezil insanlar. Zihniyetiniz batsın.
Gerçekten bende artık bıktım.Yemin ederim sinir hastası yaptılar insanları.Galatasaray sevgisi olmasa şu beş para etmez medyasıyla federasyonuyla yorumcusuyla şu türk futbolunun yanında geçmem..
Aslında şu türk fıtboluna bakınca ülkenin halinide görüyorum.Türkiyenin genel durumunu görüyorsun orada.

En çok zoruma giden her sene en çok hakkı yenen takım olmamıza rağmen şu medyada dile getirilmemesi.Yaaa yenilen bağırıyor gibi genel yorumlar.her türlü ahlaksızlığı yapıyorlar ama sonuç her takıma oluyor deniliyor.

Yedigimiz ikinci golde de rakip Jelerti cok net itiyor. Normalde faul demezsin ama Davinson’un omuz omuza mucadelesine penalti caliniyorsa bu da fauldu.

Geri
Üst Alt