⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Başkandan hala ses seda yok yarın yönetim kurulu toplanmalı ve mutlaka radikal birseyler yapılmalı çünkü bu Laz herif daha pis şeyler yaptiracak belli oldu

Ulan bütün bu tantana dışında, size de yazıklar olsun.

10 kişi kaldık, 1-0 geriye düştük.

Yarınız pes etti. tv kapattı, dışarı çıktı.

Diğer yarınız, kötü gününde de olsa, takımda tek dripling yapabilen "yunus"u oyundan çıkarttı.

Herif 1 gol+1asist yaptı. Penaltıya sebep olan pozisyonun da pasını verdi. Direkt 3 gol katkısı.

Bi rahatta kalın, maçınızı izleyin yaw.

Zaha, Ziyech, X, Y gibi bitmiş oyuncularla 10 kişi kalsan bugün burada kazanamayabilirdin ama mücadele eden takımla kazanabilirsin sahada 90 dakika pes etmeyen, sürekli koşan, alan kapatan, terinin son damlasına kadar mücadele eden takımı ve cesaretli kararları nedeniyle hocayı kutluyorum.

Barış en az 6 hafta olmaz öyle görünüyor, bu insanlık dışı faul için de tetikçiye ceza verecek bir kurum yok o yüzden konuşmak bile manasız.

Aslında düşününce 10 kişiyle 11 kişilik futbol oynayacak oyuncularla sahadaydık hepsi koşucu, ciğersiz ve ısıran oyunculardı.

Sanchez
Berkan
Sara
Torreira
Sallai
Yunus
Barış
Osimhen

Tr liginin çok üstünde olduğumuzu biliyorlar. Şampiyon olursak lige psg Bayern gibi ambargo koyacağız bunu çok iyi biliyorlar
Daha bunun sponsorluk ve sermaye artışı gibi gelecekte oluşabilecek görüntüyü az çok biliyorlar bu sene şampiyon olursak muhtemelen tek büyük haline geliriz hatta geleceğiz de...

Sivas'ı yeneceğimize dair benim rahatlık

5368.jpg

Belirtmiş idik

Geçen sene fenerin bir adana maçı vardı epey sert oynamıştı adana .. bu itler kudurmustu bizim bir fenerli mal var herkesi aramıştı görmüyor musunuz böyle lig mi olur diye..
Bugün bize yapılanların çeyreğini yapmamıştı adana .. Şimdi geçen yıl adalet timsali olan bu it maçtan sonra tek yorum bile yapmadı whatsap grubunda ..

Muhteşem karakter koyduk sahaya herkesi tebrik ediyorum aslan parçaları.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt