Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.196
- 35.248
- 3.758
iç sahada nolursa olsun puan kaybetmemeliyiz,bu mallar dış sahada daha takılacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yukarıda saydım nasıl tek hatası.Bu arada hakemde şuana kadar hiç sorun görmedim. Dzekonunda sarısı vardı yakalayamadı. Tek hatası. Bu olay başakşehir hocası ve bir kaç oyuncusunun ilginç oyun ve kararları. Nedense artık
Diğer maçlara oranla devam ettiriyor bazı pozisyonları. Normalde hepsine fener lehine faul verirlerdi. Dzeko pozisyonunu atladı evet. Ama diğer adama da bişey vermedi bence görmedi bile orayı. Diğerlerini kaçırmış olabilirim ama çok ciddi taraflı değil ha maçın sonrasında cozutur bilemem ama şuana kadar fena değil benceYukarıda saydım nasıl tek hatası.
Hakeme yoğun itiraz sarı kart değil mi?
İrfan ile amrabat maçın başında yaptığı net sarı kart.
Hadi atladı İrfanın çocuğa dayılanması sarı kart.
Dzeko 3 dakikadır aynı adamla laf dalaşında bir kere kornerin orada omuz koydu adama bir kere de dirsek attı, peşine adama küfür etti.
Kaç tane sarı var şurada.
Başakşehire nefes aldırmıyor herif.
Orta sahada amrabatın sürekli milletle kafa kafaya girmesi.
Fenerin kalecisi yerde kıvranırken hızlı oyna diye gidip denizi uyarıyordu.
Daha sahaya hakimiyeti yok.
Maçın başından beri fiyasko.
Nasıl görmedi yav 3 pozisyon direkt önünde oluyor.Diğer maçlara oranla devam ettiriyor bazı pozisyonları. Normalde hepsine fener lehine faul verirlerdi. Dzeko pozisyonunu atladı evet. Ama diğer adama da bişey vermedi bence görmedi bile orayı. Diğerlerini kaçırmış olabilirim ama çok ciddi taraflı değil ha maçın sonrasında cozutur bilemem ama şuana kadar fena değil bence
adamların tek planı kaleciye geri pası atmak bu çağdaş gibilerin nesli bi tükenmediPiatek.gibi adam var bari uzun top atın