SL 24/25 H:16 | Fenerbahçe 3-1 Başakşehir | MS | 15 Aralık

Bu mac icin bir beklentim yok

Ama eyupspor macinda arda turan yüzde yüz konsantre olacaktir belki o macta puan kaybi olabilir

Cagdas fenerli değildir izmirden biliyoruz adamı geçen sene son sn emre malok penaltı uydurmaya puan almisti

gaz alma maçı koç acun sahaya inip 3lü falan çektirir

Önümüzdeki süreçte çetin bir lig mücadelesi olması için ebedi dostumuza başarılar dileriz.

Köyferans 11leri. Bunların stoperi yok mu yaw Hamza kim

Screenshot_20241212_201654_Samsung Internet.jpg

Cezalı Ba dışında as 11 ile başlıyor Başakşehir. Açıkçası bir yandan kötü gibi ama uzun zaman sonra iki maç üst üste kazanan kadroyu bozmamış. Hafta sonuda Hamza-Ba değişikliği ile devam edecekler anlaşılan.

Maç sonu cagdasin açıklamaları dinledim bugün,feneri iyi izlemiş oyun tarzlarını çözmüş akbil gol atacak bence hakem konusu var

Fb evinde anadoluya kaybetmez beyler. Beklentiniz olmasın

Başakşehir son 3 maçtır alev aldı resmen. özellikle göztepe ve heıdenheim gibi taş gibi takımlara karşı net oyun ve sonuç almaları özgüvenlerini tavan yaptırmıştır. fenerbahçe'yi de tam kıvamda yakaladılar şuan. Ben başakşehiri bu maç 1 adım önde görüyorum.

Başakşehir son 3 maçtır alev aldı resmen. özellikle göztepe ve heıdenheim gibi taş gibi takımlara karşı net oyun ve sonuç almaları özgüvenlerini tavan yaptırmıştır. fenerbahçe'yi de tam kıvamda yakaladılar şuan. Ben başakşehiri bu maç 1 adım önde görüyorum.

dk 5 türk hakemleri:

1734095898186.png

Yaw maç sonunu bekle hıyar. En son böyle Riera'ya artistlendi. 5 yiyip döndü zurna herif.

Çağdaş Atan: “Fenerbahçe'nin şimdi son maçlarını analiz etmeye başladık. Fenerbahçe'nin geride top kaybettiğini, bazen Amrabat'ı araya soktuğunu, Livakovic ile uzun top tercih ettiklerini biliyoruz.”

Geri
Üst Alt