SL 24/25 H:16 | Fenerbahçe 3-1 Başakşehir | MS | 15 Aralık

Yalı çok çok kötü bir başkan. Ancak sınırsız para ile fb'yi ve bir çok anadolu takımını kendine oyuncak etmiş durumda.

Yarın fb'den bir ayrılsa, harcadığı parayı geri isteyip sponsorluk musluklarını kesse, fb'ye kayyum atanır. fb'in başka gelir kapısı yok çünkü.

Ayrıca Türk futbolunu sürekli geren ve saha dışına çıkaran bir figür kendisi ve yöneticileri.

TFF ve kurullarının, MHK'in ne hale geldiği malum.

Kendisi futboldan ne kadar erken uzaklaşırsa o kadar iyi olur herkes için.
en iyi denklem - ali koç gider , mourinho tazminatı saesinde cirit atmaya devam eder.

win-win gibi bir şey.

esas ali koç gittiğinde acun - başsız tavuk gibi (o laf böyle miydi yav ) neler yapar muamma . iyice rezillere vurabilir

Kötü başlarlarsa penaltı ile öne geçip koparırlar maçı. Sonrası farka gider.

en iyi denklem - ali koç gider , mourinho tazminatı saesinde cirit atmaya devam eder.

win-win gibi bir şey.
Keşke ama bu bence olabilecek son ihtimal. Hatta ihtimal bile değil.

Yalı o gömdüğü parayı almadan gitmez. Kısacası gitmez yani. Mou ise puan farkı bir tık daha açılmaya devam ederse tazminatını alır ve gider.

İşin sonu fb'in holding tarafından satın alınmasına doğru gidiyor net şekilde.

Keşke ama bu bence olabilecek son ihtimal. Hatta ihtimal bile değil.

Yalı o gömdüğü parayı almadan gitmez. Kısacası gitmez yani. Mou ise puan farkı bir tık daha açılmaya devam ederse tazminatını alır ve gider.

İşin sonu fb'in holding tarafından satın alınmasına doğru gidiyor net şekilde.
o zaten daha iyi... rivayete göre adam zaten 300 M EU ya yakın para sokmuş içeri - hadi o kadar olmasada 200 olsun... Demirören gibi denklem olursa işin sonunda fener bugünkü bjk gibi olur önümzüdeki 3-4 yıllık süreçte.

tek olay - çekilmez bir karakter olması - ortamı germesi. fakat zaten 7 senedir çeşitli şekilde kendini rezil ettiği için , millette yemiyor o ayakları.

daha 4 ay önce tribünde dev pankart açtırttı kendine herif yav.

19-20 bin kişinin oy vermediği seçimde koyunlarının oyuyla kazandı - aziz bile 10-15 günlük haliyle ciddi oy almıştı misal. ne byüük sıkıntı karşısına kimse aday çıkmıyor bununda , tıpkı aziz yıldırım gibi.

umrım bir daha aziz yıldırım denkleme dahil olmaz - hem çatal dilli , hem ali koçtan daha iyi biliyor masa altı işlerini yürütmeyi.

Bi beklentim yok bu maçtan

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahahahhahhaahahahahaa

Geçen yıl 9 kişi kalıp kapalı ele penaltı verildikten sonra şu açıklamayı yapan ve her Fener maçında kaleden itibaren oyun kurmaya çalışan bize karşı ise kaleden direkt oynayıp oyunundan ödün veren adamın bu maçı Mourinho övgüleri eşliğinde vereceğine adım gibi eminim ben kimseye iftira atmam bu kanılara yıllarımı sakallarımızı saçlarımızı ağartarak verdim.

markaj kanalında fbli program hazırlayıcısının videosunu dinledim. adam savunma hattı olarak becao-djiku çıkacağı üzerine 20 dakika analiz yaptı.

djiku cezalı değil miydi ula? ben mi yanlış hatırlıyorum?

millet işini ne kadar ciddiye alarak yapıyor yaw :d

İlk yarım saat önemli fener atamasa homurdanmalar başlar. Hele birde gol yerse tadından yenmez

Baseksehir kolay teslim olur ilk yarim saatte 1 gol yer sonra mac 3-0 olur oldu ki fener kotu oynuyor hemen penalti gelir

Geri
Üst Alt