SL 24/25 H:16 | Fenerbahçe 3-1 Başakşehir | MS | 15 Aralık

Sadece şu Perşembe Pazar muhabbetinden önce bizim 2 puanı yediler, şimdi de Başağın gücünü azalttılar, adamların ayakta duracak hali yoktu.

Bizde de önemli golleri oldu o kadar da değil yani.. Ama gamsız gamsız dolanması sinir bozucu hayvan gibi maaşı var

ben golcü değil demedim abi, futbolcu değil o.Gol atar, atacakta, ama bu herif gol atsın diye niye 90 dakika 10 kişi oynayalım ? bunun yaptığı işi 39 yaşında yeni emekli gomis de rahatlıkla yapar.

Biz olsak 2-2'ye bağlardık adamlar ne güzel öldürdü oyunu. 30'da açtım maçı 1 tane pozisyonları yok ama 3 tane attılar bunlar bu oyun ile geçen seneler kadar bile yarışta kalamazlar ama bizim skandallarımız olur ve hakem ile eşantiyon anadolu takımları ile yarışı götürme şansları var.

Biz kendi işimize bakacağız. Haftaya da kalecisiz eyüple oynayacaklar o maçı da rahat geçerler

Biz olsaydık ofsayt golü iptal edilmez. Dirsek çalışan ve atak kesici fauller yapan oyuncularımız kart görür, penaltı es gecilmezdi.
Haliyle kazansak bile çok zorlanarak kazanırdık.

neredeyse son 20 dk 10-10 oynandı maç. hem de skor sadece 2-1 ve fb tek stoper + çift pivot forvet ile yakalanmışken. amrabat ve osayi gibi iki defansif gücü yüksek oyuncusu da çıkmıştı üstelik. kalede de 3.KALECİSİ oynuyordu.

normalde bu şartlarda biraz aklı ve ahlakı olan bir hoca, buradan puanı alacak sekansları yaşatırdı o 20 dk. top içeri girerdi/girmezdi, puanı alırdı/alamazdı o ayrı konu ama oyunu fb sahasına yıkardı, pozisyonlar bulurdu ve fbliler patates sıçardı.

atak bile yapamadı başakşehir.

kasımpaşa, karagümrük, başakşehir gibi "iş adamı" takımları. bu ligden silinin gidin.

tarih sizi unutmayacak.

10 kişi karşı rakibe karşı fener oyuncularını degerlendirmek haksızlık olur ,nesrin çöpü 11 kişi rakiplere karşı neden yok acaba sahada ozamanda oynasın gorelim

Mesele oynaması değil ya anlamıyorsunuz demek istediğimi..Ben bu herifin köpek gibi mücadele etmediği tek maç hatırlamıyorum.. İstekli her zaman bazen kazmalik yapar atamaz o ayrı

Mesele oynaması değil ya anlamıyorsunuz demek istediğimi..Ben bu herifin köpek gibi mücadele etmediği tek maç hatırlamıyorum.. İstekli her zaman bazen kazmalik yapar atamaz o ayrı
Yahu it gibi kossa ne yazar icardi onun çeyreği kadar koşmuyor ama gol atıyor forvet kosmasada olur yeterki görevini yapsın bu herifn takozun önde gideni ,yatıp kalkıp dzeko ve tadice dua etsinler ve dediğim gibi 11 kişi olan takımlara karşı nedense takımın en kötüsü oluyor

Geri
Üst Alt