⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Yine öldük öldük dirildik be

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BU GOL ALİ KOÇUN HACIOSMANIN ŞİKECİLERİN NAMUSSUZ ŞEREFSİZLER KUL HAKKI YİYEN BÜTÜN KÖPEKLERE GİRSİN

AUTTAN GOL YEDİĞİMİZ ŞU MAÇTA TFFYİ BASMAZSANIZ YÖNETİM İKİ ELİM YAKANIZDA SİZDE HAİNSİNİZ

SAHADAKİ BÜTÜN ASLANLARA TEK KELİME LAF ETMEYECEĞİM ADİ KÖPEKLERRRR

yani ben belki maç anında hararetten farketmedimde

hakemlik DOĞRANDIK statüde bir şey var mıydı ? (şu çizgi çıktı çıkmadı olayı hariç - düzgün net kamera yok)

Bazı kart hataları oldu ama bence de "maç boyu doğrandık" seviyesinde değildi. Ama tabi dışarı çıkmış gibi görünen o topun verilmemesi sıkıntılı.

O çizgi pozisyonunda tam hizada kamera olmadığı için VAR'ın yapabileceği pek bir şey yok. Asıl sorumluluk yan hakemde. Aynı yan hakem ilk yarıda Sallai'nin yerde kaldığı, penaltı tartışması olabilecek (ben pek emin değilim) pozisyonda da 2m geriden çıkan Sallai'ye ofsayt bayrağı kaldırmıştı. O yan hakem biraz sıkıntılı gibi...

Draguş a da teşekkür edelim çok malca bi faul yaptı golden önce

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Kerem demirbay sen de git halı sahada falan takıl. Akılsız oyuncuya hiç tahammülüm yok

O golün peşine düş ey yönetim. Çıkmış toptan gol yedik

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav bir de tartışılacak bir tarafı da yok top bayağı çıktı dışarı

Şu pozisyonun neresini görüp de golü verdiler çok merak ediyorum

Defans hattımız düzgün olsa şuan hem avrupa'da hem ligde bütün maçları kazanmıştık.
O kadar gitmeye gerek yok bence. Yardımcılardan biri şu foruma girip gol geliyor denildiği anda değişiklik yapsa bu takım tüm maçlarını kazanmıştı.

Yediğimiz gollerin %80i geliyorum diyen goller.

Geri
Üst Alt