⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

psikolojimiz bitti ya

ulan koç efendi bıraksaydın feneri ne güzel maç izlemeyi bırakacaktım ,senin sayende bizim okan hocanın inadıyla birleşince migren olduk

Nelson defansta can çekiştiğimiz bir maçta işe yaramayacaksa kulübede neden oturur arkadaş! Yaptığı ne varsa yıkmıştır. Efsane olarak kalabilirdi ama takımı satmıştır. Bundan sonra sahaya adım atmamalı.

Bu kadar gol yemez büyük takım 3.lig takımı gelse 2 atmadan gitmeyecek. Adam yoksa transfer sezonu ne diye var. Solda tek bek sağda o da yok. 9 milyona bek aldık ayakta duramıyor. Kaleci bir topu çıkardı sonra gelen her topu kaleye aldı. Stoper desek top yerine rakibe bakıyor gol yediriyor. Okan hoca zaten maç esnasında yokları oynuyor.
Hakem şikesiyle her maç bi rezillik yaşıyoruz zaten. Ama bizdede şuç var basit basit hatalar yapıp şerefsizlere fırsat veriyoruz.

evet beyler yarin cok onemli bir mulakatim var ama sesim gitti tamamen insallah
galba parmağımı çatlattım ya dizime vurdum bir yerde...

apokerim yani az küfretmedim ...harbi her golde apokerim metehanın linç yediği hatayı yaptı.

sonra gitti golü çıkardı epik dokunuşla
ben de sag ayak bas parmagini catlattim

okan hamsi.webp

Maçı vermek için herşeyi yaptı hoca.Okan buruk rekorların hocası diye devam edin siz.Tamamen bireysel performans ve şans ile 3 puanı aldık.

bu arada lazyonun hırs yapması eyüple aynı sebeb,nasıl olsa gs ye yatacaklar algısı işliyorlar oyunculara medya kanalıyla

Abdülkerim topu çıkarmasına çıkardıda skor 2-1 iken topun auta çıkmasını beklemese maç bu duruma gelmezdi.Yeni bir televizyon almama yol açtı kazma.

Geri
Üst Alt