⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Yalnız maç esnasında Abdülkerim hata yapmış olabilir kötüde oynayabilir. Seviyesini filan tartışırsında. Burda Küfr eden bir kaç kişi gördüm. Galatasaraylı bu şekilde oyuncusuna küfür edemez. Pi... İle başlayan küfür gördüm. Lütfen o arkadaşlara ceza verin.
Forum yönetimi ceza vermezse hemen bir dilekçe ile 14.ağır ceza mahkemesine başvur bu arkadaşlar en kısa zamanda müebbet hapis ile cezalandırılması için uğraş.O da olmadı aym kadar oda olmazsa avrupa insan hakları o da olmazsa himalayalara kadar gider

Sara ve Bats ın müthiş soğuk kanlılığı sayesinde iyi yırttık. Her zaman yararı olmuuor ama böyle anlarda heyecan işe yaramıyor

Forum yönetimi ceza vermezse hemen bir dilekçe ile 14.ağır ceza mahkemesine başvur bu arkadaşlar en kısa zamanda müebbet hapis ile cezalandırılması için uğraş.O da olmadı aym kadar oda olmazsa avrupa insan hakları o da olmazsa himalayalara kadar gider
Ne kullanıyosun kardeşim. Sıkıntın mı var kaşıntın mı?

bu arada kendi maclarımız sırasında bile yeriz yeriz yazan negatif basan kafaları başlıklara almayın artık.

Avrupa dönüşü bütün büyükler patladı bu kadar eksik yorgunken müthiş galibiyet.

1734381488140.webp

Kötü oyun ama süpriz sonlu müthiş galibiyet oldu. Bu şekilde daha anlamlı, vurucu ve rakipler için de öldürücü oluyor...
*4'lü defansta göbek Kaan-Apo olmazmış, kenarları da Berkan, Jelert (fizikli rakip varsa) olmazmış.
*TS'de Ozan, Mendy felan çok tempo yaptı,ilk defa bu şekilde mücadele ettiklerini gördüm.
*Osimen'e 75 veremeyeceksek Banza'yı alalım seneye, kiralık gelmişti o da. Aynı profil.
*Ziyech yerine Yusuf bile girince olumlu oldu.

Geri
Üst Alt