⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Wakayame'nin 3 - 4 maçını izledim veya 5 - 6 maçını, hiçbirinde dünkü gibi oynamadı. Jelert ile mücadelesi sanki Shaq - xxx oyuncusunun mücadelesi gibiydi. Sallai az da olsa dengeledi.
Alçak puşt şov yaptı
Aldığı her top tehlikeliydi hileli fm profili gibi

İyi kötü sahadaki herkesin emeğine sağlık.

Çok heyecanlı bir film izler gibi izledim.

Aldığım keyif, heyecan, tatmin hissi bambaşka

Dünkü maç PL’de olsaydı işte premiere league bu diye kafa ütülerlerdi

takim dun ofansif olarak keyif verse de , takim defansi adina bir o kadar endise verdi .

bu durumu , salt defans hattina da baglamak buyuk yanilgi olur . dun orta sahamizda formsuz gozuktu defansif denklemde .

hocanin bu duruma bold bir cozum getirmesi elzem . en azindan devre arasina kadar bu sekil gidip,
ocakta bir kac takviye sart gozukuyor. olayi kanat bek'e vs indirgemek hata olur kanaatindeyim.
orta saha bolgesine bariz bir takviye bekliyorum. ozellikle sara'yi *dinlendirme babinda elimiz kapali suan. keza lucas icinde *ayni seyi soyleyebiliriz .

dipnot. *dybala haberlerine de anlam veremedim. asiri gereksiz bir hamle olur mevcut sezon ozelinde .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Ofsayt beklenilen pozisyon ofsayt bile olmayabilir çünkü çizgileri çektiğin zaman zaten %50-50 alt ve diz kurtarıyor dış omuz ise tam izdüşümüne denk geliyor açıkçası çok yakın anca yarı otomatik çözerdi öyle abartılacak bir pozisyon olduğunu düşünmüyorum hatta bunu yardımcı hakemin yakalama ihtimali bile yok o kadar ince bir pozisyon...
867izwa.png

takim dun ofansif olarak keyif verse de , takim defansi adina bir o kadar endise verdi .

bu durumu , salt defans hattina da baglamak buyuk yanilgi olur . dun orta sahamizda formsuz gozuktu defansif denklemde .

hocanin bu duruma bold bir cozum getirmesi elzem . en azindan devre arasina kadar bu sekil gidip,
ocakta bir kac takviye sart gozukuyor. olayi kanat bek'e vs indirgemek hata olur kanaatindeyim.
orta saha bolgesine bariz bir takviye bekliyorum. ozellikle sara'yi *dinlendirme babinda elimiz kapali suan. keza lucas icinde *ayni seyi soyleyebiliriz .

dipnot. *dybala haberlerine de anlam veremedim. asiri gereksiz bir hamle olur mevcut sezon ozelinde .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .
Lemina olsa müthiş olurdu.

Hayatımda gördüğüm en top çıktımı çıkmadımı pozisyonu Japonya İspanya maçında idi. Orda bir bı kaç milim ile içerdeydi top. Ama bu maçtaki pozisyonda o maça göre çok daha fazla yeşil görünüyor topun önünde.

Hakem atak yönüne doğru taç için kaldırıyor bayrağı

Bunlar ofsayt bayrağı kaldırdı yan hakem diyor

Ona mı güleyim herifin birinin kural hatası mac tekrar edilmeli demesine mi güleyim

Bunu diyene 145 beğeni gelmesine mi güleyim

maç bittikten sonra sonuca göre bu tarz pozisyonlar üzerinden yapılan "dilenciliklerden" iğrendim artık ya.

örneğin bir korner olsun diyelim, ama pozisyon korner olmasın. yaw hakem vermiş artık. bundan sonra sen artık o korneri savunmak zorundasın. sen o korneri savunamayıp golü yedikten sonra, tüm takım hakemin etrafını sarıyor ve bir önceki pozisyonun korner olmadığına itiraz ediyor.

bu da öyle bir pozisyon. bu pozisyondan sonra bir iki atak denemesi daha oluyor + dragus mertens'e faul yapıyor. herkes pozisyonunu alıyor. ts 20 saniye daha dayansa maç 3-3 bitecek. ts o duran topu savunamıyor ve golü yiyor. eee? suç şimdi 1 dakika öncesi bu pozisyonda mı oldu şimdi?

bu direkt türk insanı savunma mekanizması yaw. kendi başarısızlığını örtbas etmek için suçu "dış güçlere" atmak.

her takımda, her taraftar profilinde var bu bu arada. türk futbolunun içinde bulunduğu toksisitenin ana sebeplerinden biri de bu zaten.

fbjkts üst üste koyduk

Geri
Üst Alt