⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

3 haftadır sanirim feneri bizden önce oynatıyorlar haftaya da öyleymiş yani bazı şeyler gerçekten ince ince yapılıyor, kameralar önünde olmasa bile birseyler yapmalıyız

Galatasaray'ımızın yine bu ülkenin en iyi takımı olduğunu göstereceği maç geldi çattı. Neredeyse tam kadroyuz. Osimhen, Mertens, Yunus, Sallai, Barış ve Sara gibi gol ayaklarımızla ezip geçeceğiz Hamsileri. Taraftarın önünde resital izleteceğiz. Haydi Okan Buruğun Aslanları
InCollage_20241215_235831430.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasarayın uzak ara en iyisi olduğunu neredeyse tam kadro olan kadromuzla beraber herkese göstereceğiz. Baştan sona üstün oynayarak ve çok net bir skorla kazanacağız, zirvedeki yerimizi sağlama alacağız. Haydi Cimbomum
20241216_000105.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Kaan Abdülkerim Berkan
Jelert Torreira Sara Sallai
Mertens Yunus
Batshuayi

Okan hocanın genel kadro prensiplerini düşünürsek aşağı yukarı böyle bir kadro bekliyorum. Sanchez, Jakobs, Osimhen ve Barış riske edilmez. Genelde takımla tek idmana çıkan oyuncuları oynatmıyor Okan hoca. Burada bu riski alacağı tek isim 3'lü savunmayı oluşturmak adına Kaan olacaktır bana göre. Osimhen ve Davinson'lu tam bir kadroyu görmek çok isterim ama sanmıyorum açıkçası.

Ben de osman barış ve escobarı riske etmez diyenlerdenim. Maçın kilit oyuncusu sallai olacak kanaatindeyim. Maçın gidişatı neyi gösterir bilemeyiz belki hamle adına 30 dk falan skor alırsak jakops girer. Umalım da osmana ihtiyaç olmasın.

arsenal liverpool city
real barça

hepsi tosladı/patladı

şu an endişeliyim.

Zayıf rakibimize acımamamız lazım ulan fenerle falan oynarken rahat ediyorum nerede güçlü takım var eziyoruz böyle sallantıda veya güçsüz kim varsa maç bitmek bilmiyor yani bu işe son verip TS yi çok net yenmeliyiz 4-0 falan olmalı.

Bu maç neyse de Kayseri maçı neden pazar 16:00'da? Avrupa yok, milli maç yok. Kafama takıldı bu nasıl saat düzenlemesi?

eksigi olmadigi halde yerlerde surunen bir barcelona izledik demin. uzun lig ortaminda mental cok onemli. sivas macinda yasadiklarimizdan sonra motive bir takim gorelim gerisi mac icinde gelir.

Bizim takımın bunca şeye rağmen ligde 2 senedir gösterdiği korkunç bir irade. Bu lige Liverpool'u, Real'i, İnter'i falan getirin bu hakemlerle en fazla bizden 2 puan falan fazla puan toplar. Korkunç bir karşıt organizasyonla mücadele ediyor topçular. Tek hedef maçları çatır çatır oynayarak net bir kalite farkıyla kazanmak olmalı. Saha dışı laga lugalar takımın konsantrasyonu bozan şeyler. Tam olarak çekmeye çalıştıkları tuzak da bu. Hem canını acıtmaya çalışıyorlar, hem de provoke ediyorlar.

Geri
Üst Alt