⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Trabzon çok kolay gol yiyor gol yesek bile fazlasını atarız bunlara ben rahatım açıkçası ama top bu Eyüp maçını unutmadık. Kazanma düşüncesiyle geldilerse hele hiç şansları yok.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim çok pozisyona girmemizin ve gol atmamızın en büyük sebebi Osimhen bu maçta olmayacak ama. Barış da olmayacak. Takımın atletizminin yarısı yok denebilir.

Umarım senin dediğin gibi olur ama aşırı zor bir maç olacağına neredeyse eminim.

Beraberliğe dahi ok'um. Mağlubiyet bile olabilir ciddi ihtimalle.

Muslera
Jelert Sanchez Nelsson Jakobs
Torreira Sara
Sallai Mertens Yunus
Batshuayi

+ Metehan, Berkan, Demirbay, Ziyech

Eğer Jakobs yetişirse şöyle bir kadro güzel olurdu tabi Malmö maçında ekstra bir sakatlık olmaz umarım.

Önce icardi sonra apo inaılamz gol silahlarımızı kaybettik herşeye rağmen gövde gösterimiz sürüyor bu maç çok önemli şuradan çıkarsak kayseriden sonra bi 10 gün maçımız yok sanırım orada toparlarız kadroyu!!!

Sağlam olsak yeneriz derdim ama hem çok eksiğiz hem çok yıpranmış olacağız. Ayrıca Trabzon tarafı köpürtüldükçe köpürtülecek. Kötü hislere sahibim

Onemli mac Trabzon maci aslinda bizim icin cok kolay mac ama takim cok eksik

Banza ve Visca haric etkili adamlari yok

Ama abdulkerim osimhen donermi bilmiyorum
En azindan Jakobs Abdul Kaan uclusunden ikisi donerse bize yeter rahat yeneriz savunmalari igrenc

Galatasaray'da Kaan Ayhan'ın Trabzonspor maçında sahada olması hedefleniyor. (TRT Spor)

Bir arada TS rakiplerden 3-4 yiyordu. Sonra bizle sahamızda beraberemi kalmislardi, yenmislermiydi tam hatırlamıyorum. Önemli eksiklerimiz var. 1-0 olsun bizim olsun. Rakip ne olursa olsun direnecektir.

Muslera
Jelert Sanchez Abdülkerim Jakops
Torreira Sara
Sallai Mertens Yunus
Batshuayi

Veya

Muslera
Sanchez Kaan Abdülkerim
Sallai Torreira Sara Jakops
Yunus
Mertens Batshuayi

Muslera
Jelert Sanchez Abdülkerim Jakobs?
Torreira G.Sara
Yunus Mertens Sallai
Batshuayi

2-0

Muslera

Sallai Sanchez Abdülkerim Jacobs

Torreira Sara

Yunus Mertens ?

Bats

Ceko'nun kankasi at hirsizi herifle Wakaeme denen ihtiyarin bir bize karsi gotu kalkar. Zaten bek de yok. En iyi savunma hucumdur anlayisi bir yerde zortlayabilir.

Muslera
Sallai Nelson Apo Berkan
Sara Torreira
Jelert Demirbay Yunus
Mertens

İnş Osimhen yetişir​

Çok gol yiyoruz, gelen geçen 1-2 tane sallıyor. Gol yeme işini keselim.

Geri
Üst Alt