Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.207
- 39.467
- 3.993
jelert bence iyi ,vakayeme ayısına karşı boey gibi olmayan hicbir bek dayanamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallainin vurduğu topun kapmasını yaptı gene asist kadar önemli iş.Toreira bugun sahada yok adini duymadim
Saraya laf edenler adam tek basina orta sahayj kapatmaya calisiyor ilk yarinin en kotusu
Jelert sonra toreira
1e1 baskı yapıyorlar ama bence de şut denemeli
Jelerti geldiğinden beri savunuyorum gene savunucam her bek oyuncusunun defansı iyi olacak diye bişey yok bu çocuğu hayvan gibi hücum bekine dönüştürebiliriz düzenli oynayıp yeterli özgüveni verirsek bambaşka bir oyuncu çıkacakJelert bence de iyi barış a da yaramış dinlenmek indirdi nerdeyse her topu. Ayağındaki topları da verimli kullanıyor. Berkan çalkantıda sara sahada yok gibi gerisi iyi takımın.
Kaç maçtir feci eksik oynatiyor. Top kayiplari, adam kaçirmalari, önden dönememesi...Berkan tam fecaaat ya bi herif geçen seneye göre nasıl bu kadar geriye gider ya
Salamam oradan gol yiyicez zaten sol taraftan yedik bir tane.İyi dedik de boey demedik. Jelert in kendi standardına göre iyi ve elimizde sağ bek yok abi bi sal şu jelert i
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesınlıkle sara bunları yapabilmesi icin oyuncularla uyum olmalı yoksa her mac yapar o hareketleri keza bu adam yaydan cok şut ceken oyuncu ama bizde adama alan açmıyorlarSara ver-kaç oyuncusu herifin takımı öyle oynuyordu bizde verkaç için pas atıyor geri alamıyor sonra sara öyle yap böyle yap diyorlar bakıyorum herifin sırtında 2 kişi varken pas atıyorlartamamen takımsal sorun.
Isırıyor. Eksik bırakmıyor. Fiziken zayıf onu konuşmuyorum.Jelert iyi oynuyor diyen renkdaslar Jelert'in neyi iyi yaptigini yazsinlarda bende öğreneyim.
yav yapma hocam şunu gözünü seveyim şu geçenki halısaha topcusuna da kalktınız aynı şeyi yaptınız adam futbolcu bile değil taha ali midir nedir aç bak transfermarka adam bildiğin plaj futbolcusu vakayeme ayısı ne demek herif kadayıfın teki ahı gitmiş vahı kalmış anadolu takımlarına karşı bile dökülen bir herif. Adamın bir galatasaray oyuncusuna birebirde üstünlük kurabilme gibi bir lüksü olmamalı en azından o yaşa sahip birininjelert bence iyi ,vakayeme ayısına karşı boey gibi olmayan hicbir bek dayanamaz
otoban olmadı sag taraf sag gibi ondan olabilir miJelert iyi oynuyor diyen renkdaslar Jelert'in neyi iyi yaptigini yazsinlarda bende öğreneyim.