⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Osimhen bu maca da yetisemeyecekse kusura bakmayın da 60m falan verilmez

Maksimum ederi 35-40

Osi’ye 60m verilecegine devre arası 15-20’ye bi forvet bakılsın bence

Sakatlıklar yüzünden ilk 8’e giremiyoruz

Fb derbisi öncesi avrupa macına cikacagiz durduk yere

Maksimum ederi 35-40

Osimhen'i o fiyatlara almaya ben de karşıyım ama adamın sakatlığı normal 1 sakatlık.O fiyatlara Avrupa'dan başka 1 takıma gitmesi normal bence..

Full lig konsantrasyonu olması lazım.

kiev maçına daha 5 lig maçı var .

AVL işini sonlandırmaya hazırlamalıydık dünkü maçla - kiev yetecekti.

taraftar olarak biz buna takılabiliriz ama takımın hemen unutması lazım. 5 te 5 çok önemli.

Maksimum ederi 35-40

Osimhen'i o fiyatlara almaya ben de karşıyım ama adamın sakatlığı normal 1 sakatlık.O fiyatlara Avrupa'dan başka 1 takıma gitmesi normal bence..
Yaşı fiziği ve hva hakimiyeti yüzünden zaten o değerlerde.

yerden toplar ve servis kısmında zayıf...hatta epey zayıf aslında

ederi 40-45 bana görede.

Tamamen osimhene bağlı bu iş. derseki bana X parayı veren alır - başka kulübe gider. ama inat ederse "ben burayı sevdim burda kalacağım" o zaman elimizde koz olur.

Yaşı fiziği ve hva hakimiyeti yüzünden zaten o değerlerde.

yerden toplar ve servis kısmında zayıf...hatta epey zayıf aslında

ederi 40-45 bana görede.

Tamamen osimhene bağlı bu iş. derseki bana X parayı veren alır - başka kulübe gider. ama inat ederse "ben burayı sevdim burda kalacağım" o zaman elimizde koz olur.
Osimhen Konu'sunda ben Uefa Avrupa Ligi'nden elenirsek devre arasında Psg - Chelsea - Juventus gibi takımlar isterken oralardan 1 takıma gider diye tahmin ediyom.Aralarından Psg alsa da biz de Ramos'u kiralasak :D

Osimhen Konu'sunda ben Uefa Avrupa Ligi'nden elenirsek devre arasında Psg - Chelsea - Juventus gibi takımlar isterken oralardan 1 takıma gider diye tahmin ediyom.Aralarından Psg alsa da biz de Ramos'u kiralasak :D
Ben Real bile devreyegirebilir diyorum- Mbappe fena patladı "forvet beklentisi" yüzünden ve onların trasnferlerine bakınca makul çözüm aslında osimhen...

psg o kadar paraya rezalet halde valla - hiç bir şey istemeyebilirim ordan.

Ben Real bile devreyegirebilir diyorum- Mbappe fena patladı "forvet beklentisi" yüzünden ve onların trasnferlerine bakınca makul çözüm aslında osimhen...

psg o kadar paraya rezalet halde valla - hiç bir şey istemeyebilirim ordan.
Deme öyle reis yav :D Psg'nin Avrupa'da başarısı olmayabilir ama kadrosunda iyi oyuncular var.Bu kadar kendimizi yükseklerde görmeyelim :D

Deme öyle reis yav :D Psg'nin Avrupa'da başarısı olmayabilir ama kadrosunda iyi oyuncular var.Bu kadar kendimizi yükseklerde görmeyelim :D
yok yav yüksekte görmekten değil - orada hepsi yüksek para kazanıyor muhtemelen (belki bazıları normaldir) - o yüzden pahalı transfer olur. Tahminende futboldan soğumuş olabilirler mevcut avrupa gidişatı yzünden.

lig o kadar mühim değil onların yarışta nede olsa CL ye gidiyorlar.

ucuza adam satmazlar yani ya da bırakmazlar - bizimkilerin trasnferdeki hallerini gördük yaz ayında. gelen isimlere lafım yok ama süreçlerde hep kötü yönetim ve iletişim oldu.

Maksimum ederi 35-40

IMG_6266.webp

Algı manifestoları yayılmadı mı hala ?

"TS yatacak" diye

yok yav yüksekte görmekten değil - orada hepsi yüksek para kazanıyor muhtemelen (belki bazıları normaldir) - o yüzden pahalı transfer olur. Tahminende futboldan soğumuş olabilirler mevcut avrupa gidişatı yzünden.

lig o kadar mühim değil onların yarışta nede olsa CL ye gidiyorlar.

ucuza adam satmazlar yani ya da bırakmazlar - bizimkilerin trasnferdeki hallerini gördük yaz ayında. gelen isimlere lafım yok ama süreçlerde hep kötü yönetim ve iletişim oldu.
Psg Osimhen'i de alırsa Ramos'u gönderirler.6 aylık kiralama için en uygun kulüplerden 1'i de biziz.Muani'yi Barcola ile iyi uyumundan dolayı oynatıyolar daha çok..

fener bir takılsa (moral için destek olacaktır MHK den tabii ki ama...) başakşehirde "konferanstan yorgun geldi" denecek

olaki bir ters sonuç çıksa - bjk adanada yener . 7 puanlık fark bir düşerse bizde 8-9 puan yaparsak farkı aman aman sabahlar olmasın olur.

ama genede kiev maçına kadar 5 maçta 15 puan yapmak zornudayız. ligin ikinci yarısında rahatlatıcı kredi demek bu işler.

Son dakikaları yine gol yemeyelim diye izleyeceğimiz bir maç olsun

Davinson yok defansı öne çıkarmak intihar olur banza Cham Visca fln boş adam değiller

Geri
Üst Alt