⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Iş güç başı aşmış tipik pazartesi sendromu yaşıyorum, umarım akşama bir de Cimbom beni sinir küpüne dönüştürmez bunca stresten sonra.
Dakika 87. 3-2 öndeyken ard arda gelişen TS atakları ve tamamen geriye çekilen bir GS izler miyiz Can kardeş

Çok zor maç olacak inşallah kazanırız puan farkını koruruz. #konsantrasyon

Bu akşam RAMS Park'ta Trabzonspor ile oynayacağımız Trendyol Süper Lig 16. Hafta karşılaşmasında TFF VAR merkezinde hakem Onur Özütoprak görev yapacak.

Düdük Onur Özütoprak'ta | Adana Demirspor Haber ADS

Bu akşam yine birilerini kudurtup, ağlatıp, rezil edeceğiz inşallah.Trabzona söylemiyorum kimlere söylediğim belli. Umarım Osimhen, Sanchez, Jakobs, Barış oynayabilecek durumdadır da farkla kazanırız. Saldır Galatasaray
InCollage_20241216_121656545.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıkması gereken kadro Muslera/Jelert Sanchez Abdülkerim Jakobs/Torreira Sara/Sallai Mertens Yunus/Osimhen kesinlikle. Barış iyileşince o da girer sonra tam gaz devam. Yeri geldiğinde tabiki 3'lü oynarız ama çok gol yemeye başladık artık.
-y9qzke.webp

üçlü defans oynayarak gol yemediğimiz maç yok. bir ilki gerçekleştiririz umarım bugün.

Hacıosmanoğlu gelirse tüm maç Trabzon tribünleri dahil istifa sesleri yükselir.

Ikına sıkıla bir galibiyet geliyor.

Ikına sıkıla bir galibiyet geliyor.

Ben öyle düşünmüyorum. Ya puan kaybederiz ya da çok rahat kazanırız gibi geliyor ki bence rahat kazanacağız. Daha ilk yarıda ya bunun için mi stres yapmışız dediğimiz bir maç olabilir.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt