⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Bu fotoğraftaki bilgiler doğru değil arkadaşlar.Bizim Maç bu sitede ilk 10'a yakın 1 yerde.Ki Maç sayısı az bugün en çok oynanan Maç bu sitede İnter Maç'ı Ms 2 şeklinde.Geçen sende bu tarz paylaşımlar yapıyolardı o zamanlarda baktım yalanlamıştım ben yav :D

Son yıllarda iç saha seyircisi aynen fener tribünleri gibi baskı yok hep tiyatro tayfası ama deplasman tribünleri taraftarlari esas galatasarayli onlar

Bu fotoğraftaki bilgiler doğru değil arkadaşlar.Bizim Maç bu sitede ilk 10'a yakın 1 yerde.Ki Maç sayısı az bugün en çok oynanan Maç bu sitede İnter Maç'ı Ms 2 şeklinde.Geçen sende bu tarz paylaşımlar yapıyolardı o zamanlarda baktım yalanlamıştım ben yav :D

Sonuç olarak ne diyon maça

Trabzon bize iç sahada her zaman zorluk çıkarmıştır hele süper final zamanı falan unutmam az daha şampiyonluktan ediyordu. Oynanmadan hiç bir maç kazanılmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ileride Batshuayi'yi düşündükçe beni ter basıyor.

Artık Sallai mı forvet oynar Mertens mi oynar bilmem. Ama o vurdumduymaz herifi gormek istemiyorum.
Broski,

1734352385103.webp

yada

1734352477718.webp

olmasini isterim tbh.

Sosyal medyada muhabirlerin yazdığına göre 11 tahminim.

Muslera

Kaan Nelsson Apokerim
Sallai Torreira Sara Jakops
Mertens Yunus
Barış Alper

Barış forvet oynayıp ne zaman etkili oldu da sakatlık dönüşü direkt 11 ve forvete atılacak valla bu çocuk iyi dayanıyor pozisyonu dışında her yerde oynatılıp, sürekli iyi oynaması bekleniyor böyle bir çorba yaparsa hoca işimiz yaş ben şimdiden diyeyim. Bats bitikse de bitik çıkacak en kötü 45 dakika görmek lazım yani bu kadar da öldürmeye gerek yok.

Barış forvet oynayıp ne zaman etkili oldu da sakatlık dönüşü direkt 11 ve forvete atılacak valla bu çocuk iyi dayanıyor pozisyonu dışında her yerde oynatılıp, sürekli iyi oynaması bekleniyor böyle bir çorba yaparsa hoca işimiz yaş ben şimdiden diyeyim. Bats bitikse de bitik çıkacak en kötü 45 dakika görmek lazım yani bu kadar da öldürmeye gerek yok.
Çoğuna katılıyorum. Ama bats oynasına katılamıyorum sadece sonradan girmeli. Oyun onların ceza sahasına yıkılınca oralarda bir şeyler yapabiliyor.

Hoca Ziyech ile ilgili yeteri sabrı gösterdi, süre verdi, artık süre vereceğini düşünmüyorum.
Bats'ı da silmez 1 maçla, ilk 11 başlar bence.

Bats turistinden gol bekliyorum.

youtubeda özetlere bakmak istedim son maclarin

paso bana tsnin kazandigi maclari gösterdi uygulama

Geri
Üst Alt