SL 24/25 H:17 | Eyüpspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 20 Aralık

Ardacığım kamuoyunu susturdun çıktın bizden puanı aldın. Helal-i hoş olsun da

Şimdi fenerbahçeden de en az 1 puan almazsan üstelik kendi evinde ondan sonra çıkıpta bize maval okuma. Üstüne düşeni yap.
O kamuoyu dediğin şeye çok takılmayın ya. Kişi kendinden bilir işi. Ben hatırlamıyorum hiç bi fenerlinin td bazında fenerin başını ağrıttığını bir elin parmağını geçmez. Bize bak, hem oyuncu hem td olarak çok çelme takmışlar bize saymakla bitiremezsin. Misal Antalya maçından sonra Alex le güle oynaya poz verdiler. He ben Alex yattı demem yatacak adam değil Alex. Ayrıca Alex Arda dan daha büyük kulüp efsanesi ama yangın yapılmadı bu durum. Bunlar sineğin suyunu sıkıp algı peşinde koşuyorlar sadece. Çok takılmayın. Dediğim gibi kişi kendinden bilir işi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fb bu hafta eyüp ile oynuyor
haftaya da efe akman'la oynayacakmış :d

Maç analizi yapacağına film izlior puh. @Cafer Güney

Screenshot_20241220_020145_Instagram.webp

Eyupspor takimi tamamen thimain ayagina bakiyor Thiam oynuyorsa eyup kazaniyor kotu gunundeyse rezil oynuyorlar

Cunku geriden kontraya cikarken thiam istasyon oluyor her topu alip sirti donuk servis ediyor

Bizim macta muazzam oynadi Davinsonda ogun rezildi

Thiam fenere oynar mi ? Hayatta oynamaz her fener maci rezil oynuyor

O yuzden bu mac handikap fener oynayin
Ilk yari 2 ikinci yari 2

Bu maçtan pek umudum yok. Bizim maçta varını yoğunu ortaya koyan Thiam ve Berke malum geçmişlerinden dolayı elleri ve ayakları topa gitmeyecek. Caner'i zaten söylemiyorum bile Fener maçlarında ofsaytı bozmalar kırmızı kartlar vs. hatırlarsınız Bjk'li Tayfur giden maçı alakasız pozisyonda penaltı yaparak eski kulübüne kıyak çekmişti.

hiç umudum yok, eyüp oynasa bile hakem olsun var olsun önüne geçecek febe lobisi, boşa umutlanmayın derim

Emre Mor, Caner ilk 11 olur

ms 3,5 üst fb.

Canerin şikecilere satmadığı tek bir maç yok umarım öyle bir salaklık yapmaz

Arda'nın ilerde bize teknik direktör olup olmayacağını belirleyeceği maç. Yok öyle futbolun doğası falan bizden 50 gömlek kötü feneri yenemeyip bizden puan alma lüksün yok arda efendi.

Eyupspor takimi tamamen thimain ayagina bakiyor Thiam oynuyorsa eyup kazaniyor kotu gunundeyse rezil oynuyorlar

Cunku geriden kontraya cikarken thiam istasyon oluyor her topu alip sirti donuk servis ediyor

Bizim macta muazzam oynadi Davinsonda ogun rezildi

Thiam fenere oynar mi ? Hayatta oynamaz her fener maci rezil oynuyor

O yuzden bu mac handikap fener oynayin
Ilk yari 2 ikinci yari 2
Tamamıyla yanlış tespit kusura bakma ,özetleri izleyerek bu kanıya vardın sanirim ,eyupte pislik yapabilecek düzeyde 2 tane şaibeli adam var caner ve kalecileri berke
Thiam kayseride oynarken fenere 2 mactada hem gol hem asist yapmıştı
Gelelim eyupun oyununa thiam üzerinden değil kanatlar üzerinden oynuyorlar hatta oynarsa sains oyun kurulumu yapıyor thiam duvar oluyor doğru ama oyunu kanatlardan oynayıp Melih le on alan baskısı yapıyor bizim torreira gibi
Aslında oyunları fena değil ama puan alirmi yada o 2 şaibeli herif oynarmi bilemiyorum

Arda'nın ilerde bize teknik direktör olup olmayacağını belirleyeceği maç. Yok öyle futbolun doğası falan bizden 50 gömlek kötü feneri yenemeyip bizden puan alma lüksün yok arda efendi.
Ardada hiç bir beklentim yok ahım şahım Galatasaraylı olduğunuda düşünmüyorum ben Galatasaray’ın gerçek taraftarı halktır halkın içinden gelenlerdir benim için bir dönem Galatasaray’da oynamış bir futbolcudan ötesi değil

Thiam kırmızı yiyebilir o adamın mentali çok problemli. Normal senaryoda puan alması sürpriz olmaz Eyüp ün. Bu arada mackolikte Berke şüpheli görünüyor hayırdır nolmuş bu arkadaşa?

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt