SL 24/25 H:17 | Eyüpspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 20 Aralık

0 - 4, 1 - 5 gibi bir sonuç çıkacaktır..

Arda nın TD olarak göreceği maximum seviye FB dir.. Bize gelmesi söz konusu olamaz.. Galatasaray'lılığı falan hikaye. Herkese yanlar bu saatten sonra..

Mapustan çıktık 1 hafta sonra. Ilk mesajımız Eyüpspor maçı vesilesiyle FAA olsun o vakit..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Fenerin en rahat maçı

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamamıyla yanlış tespit kusura bakma ,özetleri izleyerek bu kanıya vardın sanirim ,eyupte pislik yapabilecek düzeyde 2 tane şaibeli adam var caner ve kalecileri berke
Thiam kayseride oynarken fenere 2 mactada hem gol hem asist yapmıştı
Gelelim eyupun oyununa thiam üzerinden değil kanatlar üzerinden oynuyorlar hatta oynarsa sains oyun kurulumu yapıyor thiam duvar oluyor doğru ama oyunu kanatlardan oynayıp Melih le on alan baskısı yapıyor bizim torreira gibi
Aslında oyunları fena değil ama puan alirmi yada o 2 şaibeli herif oynarmi bilemiyorum
Ozet filan degil bu sezon cogu maclarini izledim
oyunu nerden kurarsan kur top thiama gelmeden o atak sonuca ermiyor

Bizim maca bak davinsonu nasil ezdi thiam efendi iyi oynamaktan kastim gol degil

Bak bugun djikunun kucaginda maci bitirecek adim gibi biliyorum

fenerin rte stadyumundaki win ratiosu kadıköydekinden 9-10 puan falan fazladır o yüzden bu maçı geçiniz

Üstteki mesajla Fenerbahçe'nin galibiyeti kesinleşmiş oldu.

Bizle maçlarını izlemedim ama çok gol kaçırdığımız söyleniyordu. Arda iyi bir Galatasaraylı ve hepimizden çok o ister Fb'den puan almayı. Alamazsa da kendi gol kaçırma rekorumuza yanalım, Arda'yı suçlamak yerine. Neticede adam çıkıp oynamayacak, sahadakilere komut verebilir en fazla, elinden gelen en iyi şekilde takımı maça hazırlayacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt