SL 24/25 H:17 | Eyüpspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 20 Aralık

İddia bugün 1.40'tan beleş para dağıtıyormuş, hemen değerlendirdik. Berke ve Caner var iken Ms 2 banko diyorum. Fener maçlarından bu sene 12'de 12 yaptım sadece bir maçta rakibine (A.Bilbao) oynadım.

Hadi bakalım arda efendi 15 maç yaptık 2 kez puan kaybettik biri sensin. İleride bize hoca olabileceğini kanıtlaman gerekiyor. Okan defalarca kanıtlamışti Akhisarda.

İddia bugün 1.40'tan beleş para dağıtıyormuş, hemen değerlendirdik. Berke ve Caner var iken Ms 2 banko diyorum. Fener maçlarından bu sene 12'de 12 yaptım sadece bir maçta rakibine (A.Bilbao) oynadım.

ezgif-4-ba2266080b.gif

Eyüpspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun oldu.

Mert Yüksel Torrentçi miydi
Ben Torrent ve Burak Elmas varken şampiyon olamayız demiştim bu da bana futbol cahilisin tarzında 1 şeyler demişti :D
@Murat Durmaz ahbabım son maçlarda sorduğum skorları bildi bu maç için de fikrini almak isterim
Teşekkür ederim reis Oranlar'a göre tahmn yapıyoz kesin 1 sonucu yok niye bu kadar kafaya taktı ayıkamadım :D Fb'nin Samsunspor Maç'ıyla aynı Oranlar'ı değişebilir.2/0 2/1 olabilir :D
torrentçi somurtkan şirin yine millete mi bulaşıor
Diğer alıntılarda olmadı ama senin yazını her beğendiğimde beğeni simgesi gelmedi o yüzden flood bildirimi olmuş olabilir kusuruma bakmayasın kanks :D

Bütün kamuoyu eyup'ün puan alacağinı dusundugune göre fb rahat alacak 🤨😐😑😒

Caner falan oynuyor Eyüp'te o yüzden minimum Eyüpspor 0 Fenerbahçe 3 diyorum.

Bizim maçta puan kaybetmemiz Eyüp'ün iyi olmasından değil bizim çok gol kaçırmamızdan oldu. Şansına puan aldılar. Bu maçta da şanslı olurlarsa belki.

zeytinin maç menüsü daha heyecanlı

Geri
Üst Alt