- 20 Ağustos 2009
- 18.347
- 24.169
- 2.973
Araya puan farkını açarak girersek bunlar kendilerini yer bitirir bize gerek kalmaz hadi be Arda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İddia bugün 1.40'tan beleş para dağıtıyormuş, hemen değerlendirdik. Berke ve Caner var iken Ms 2 banko diyorum. Fener maçlarından bu sene 12'de 12 yaptım sadece bir maçta rakibine (A.Bilbao) oynadım.
Ben Torrent ve Burak Elmas varken şampiyon olamayız demiştim bu da bana futbol cahilisin tarzında 1 şeyler demiştiMert Yüksel Torrentçi miydi
Teşekkür ederim reis Oranlar'a göre tahmn yapıyoz kesin 1 sonucu yok niye bu kadar kafaya taktı ayıkamadım@Murat Durmaz ahbabım son maçlarda sorduğum skorları bildi bu maç için de fikrini almak isterim
Diğer alıntılarda olmadı ama senin yazını her beğendiğimde beğeni simgesi gelmedi o yüzden flood bildirimi olmuş olabilir kusuruma bakmayasın kankstorrentçi somurtkan şirin yine millete mi bulaşıor
Stattamısın ? yoksa ,Twitterdan mı aldınMüthiş 1 saha yav
![]()
Twitter'dan aldım ama İstanbul'a gittiğimde en az 1 Maç'ı bu stattan izleyecem.Eskiden beri sempatim var benim Kasımpaşa kulübüne.Fifa'da falan filan hep favori takımlarındanStattamısın ? yoksa ,Twitterdan mı aldın
Bu Torrentçilikten bile daha ağır 1 suç yalnız.Twitter'dan aldım ama İstanbul'a gittiğimde en az 1 Maç'ı bu stattan izleyecem.Eskiden beri sempatim var benim Kasımpaşa kulübüne.Fifa'da falan filan hep favori takımlarından![]()
Fifa 2008 zamanlarından dolayı hatta burda Osm turnuvası olmuştu onda da bahsetmiştimBu Torrentçilikten bile daha ağır 1 suç yalnız.
Bırak bu işleri. Fbye sempatim war desen daha anlaşılırFifa 2008 zamanlarından dolayı hatta burda Osm turnuvası olmuştu onda da bahsetmiştim![]()