Araya puan farkını açarak girersek bunlar kendilerini yer bitirir bize gerek kalmaz hadi be Arda.
İddia bugün 1.40'tan beleş para dağıtıyormuş, hemen değerlendirdik. Berke ve Caner var iken Ms 2 banko diyorum. Fener maçlarından bu sene 12'de 12 yaptım sadece bir maçta rakibine (A.Bilbao) oynadım.
Ben Torrent ve Burak Elmas varken şampiyon olamayız demiştim bu da bana futbol cahilisin tarzında 1 şeyler demiştiMert Yüksel Torrentçi miydi
Teşekkür ederim reis Oranlar'a göre tahmn yapıyoz kesin 1 sonucu yok niye bu kadar kafaya taktı ayıkamadım@Murat Durmaz ahbabım son maçlarda sorduğum skorları bildi bu maç için de fikrini almak isterim
Diğer alıntılarda olmadı ama senin yazını her beğendiğimde beğeni simgesi gelmedi o yüzden flood bildirimi olmuş olabilir kusuruma bakmayasın kankstorrentçi somurtkan şirin yine millete mi bulaşıor
Stattamısın ? yoksa ,Twitterdan mı aldınMüthiş 1 saha yav
![]()
Twitter'dan aldım ama İstanbul'a gittiğimde en az 1 Maç'ı bu stattan izleyecem.Eskiden beri sempatim var benim Kasımpaşa kulübüne.Fifa'da falan filan hep favori takımlarındanStattamısın ? yoksa ,Twitterdan mı aldın
Bu Torrentçilikten bile daha ağır 1 suç yalnız.Twitter'dan aldım ama İstanbul'a gittiğimde en az 1 Maç'ı bu stattan izleyecem.Eskiden beri sempatim var benim Kasımpaşa kulübüne.Fifa'da falan filan hep favori takımlarından![]()
Fifa 2008 zamanlarından dolayı hatta burda Osm turnuvası olmuştu onda da bahsetmiştimBu Torrentçilikten bile daha ağır 1 suç yalnız.
Bırak bu işleri. Fbye sempatim war desen daha anlaşılırFifa 2008 zamanlarından dolayı hatta burda Osm turnuvası olmuştu onda da bahsetmiştim![]()