Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.596
- 6.941
- 1.248
Lan soktuklarım. Dalga mi geçiyorsunuz bizimle. Her maç aynı bok. Bıktık yeminle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bunak umarım gece boyunca huzursuz ayak sendromu yaşamıştırUgur Dundar, Yeni Alisan, Maymun Husnu , Bedri,Hulusi ve digerleri bu gece de mutsuz uyudu
Cok mutluyum coook![]()
kanka fatih hoca affetti geri dönmesini sağladı kulübe. imparatorun kararına saygı duyup bazı şeyleri görmezden gelsek daha iyi olmaz mı? sonuçta yanlış hatırlamıyorsam okan buruk'u da adnan polat affetmişti ve yine kulübe katkı vermeye devam ediyor.Tamam da aynı yere geliyoruz. Yükseleni beşiktaş olan adamın 2. takımı beşiktaştır.
Ben Galatasaraylı değil dedim mi? Demedim beşiktaşlı mı peki? Teknik olarak evet.
Ne kin duyuyorum bu konuda ne başka. Başarılı olsun mu? Evet olsun. Gitsin efsanesi olduğu A.Madrid ile avrupa ve lig şampiyonluğu da yaşasın. Gururum da okşanır.
Diğer konulara gelirsek maganda sevmiyorum ben, bu çizgide olan her insandan uzağım.
Türk futbolunda iki adamın yeri bende ayrıydı biri gençken çalışma masamda fotoğrafı olan Terim, diğeri de Türk futbol tarihinin görmüş olduğu en yetenekli futbolcu koca kafa arda.
Sosyal medyada linç yediğinde arkasındaydım, geçen sene kereme ne yapıldıysa aynısı daha fazlası buna yapılıyordu. Kız arkadaşıyla gezemez, her adımı eleştiriliyordu çünkü Galatasaraylı koca kafa ardaydı. Gittiği gün gitmesinin en hayırlısı olduğunu söyleyen nadir insanlardan birisiyimdir.
Ardaya gelirsek topu alışı yürüyüşü çalımları Barcelona altyapısıyla futbola başlasa messi ile aynı seviyede olurdu. Kendisini formamıza o.rengi dediği gün bile çok seviyordum.
Ama ne olduysa herif güç zehirlenmesi yaşadı en tepedeyken durduk yere geldi bizi ezdi, aşağıladı. Üzerine gözümüze sokarcasın benim yükselenim beşiktaş dedi, forması giydi pozunu verdi.
Çevresinden aldığı güç ile gitti magandalıklarına devam etti, başakşehire gitti ki aklı varsa bu ülkede bize geri dönmeliydi ne olursa olsun yalvaracaktı ağlayacaktı anca öyle aradaki buzlar çözülürdü.
O ne yaptı burnundan kıl aldırmadı ben arda turanım dedi
İşler kendisi için iyi gitmeyip daha düşüşe başladığında Galatasaraylı arda turan olası geldi.
Menfaatçi adamlara da tahammülüm yok. Kusura bakmasın.
Gitsin uzakta başarılı olsun.
Siz sevebilirsiniz, tapabilirsiniz hatta ancak kendisine benim güvenim de yok yani. Benim aklım, zihnim, hayallerimdeki arda KK 66 ve orada kalacak.
Günün birinde belki barışırız.