Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 dost arasında ufak sebeplerden dolayı küslükler olmaz.Herkes her zaman müsait olamayabilir..O karaktersizi içtiğim yere çağırdım foto attım
Benim eve gitmem lazım cart curt diye gelmedi. Kanıt var![]()
(Mehmet Özcan)
mıllet enayı gıbı otelın onunde takımı beklemıs
takım ise 1dkda otele gırmıs
bu yüzden puan kaybı olası
ilahi adalet geregi
Ben onunla dost değilim laflarına dikkat et2 dost arasında ufak sebeplerden dolayı küslükler olmaz.Herkes her zaman müsait olamayabilir..
Murat adamdan çok adamcıdır bunu bilBeni niye etiketlemiyorsun
Etiketlerim Kemal'im Konya'da değilsin diye etiketlemedim ben kanks yavBeni niye etiketlemiyorsun
Dursun GSli çocuğa selam bile vermedi. Ertuğrul Doğan aynı çocuğa burs verdi. Tsyi yendik. Bir şey olmazmıllet enayı gıbı otelın onunde takımı beklemıs
takım ise 1dkda otele gırmıs
bu yüzden puan kaybı olası
ilahi adalet geregi
Recep’e cevap vermen de ayrı bir şeyDursun GSli çocuğa selam bile vermedi. Ertuğrul Doğan aynı çocuğa burs verdi. Tsyi yendik. Bir şey olmaz

Beni kaledeki arkadaş korkutuyor. Her topu içeri alacağını hissettiriyor banasizde de şey oluyo mu ya
her maçtan önce maç yaklaştıkça rakip gözümde büyüyor
mesela salı günü falan fark atarız diyodum şimdi daha temkinliyim![]()
sizde de şey oluyo mu ya
her maçtan önce maç yaklaştıkça rakip gözümde büyüyor
mesela salı günü falan fark atarız diyodum şimdi daha temkinliyim![]()
yarım sezon en azından idare eder duruma gelmeli sene sonu da omuzlarda görkemli 1 şekilde veda etmeliMuslera yorumu gelsin cafer hocam.
Yeni yetmelere göre götüne tekme koyacağız. Karaktersiz şerefsizleryarım sezon en azından idare eder duruma gelmeli sene sonu da omuzlarda görkemli 1 şekilde veda etmeli