Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.816
- 23.365
- 3.723
Tor çıkmazda bence Berkan girmeli orta sahaya üçüncü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tor haftalardır kötü.Bu sene bu kadar çok gol yememizin tek en önemli sebebi torher manitadan ayrılan sıçacaksa işimiz yaş al şu kepaze torreirayı oyundan
inş bekledigin like ı alırsın bu msjdanOlm sen niye sadece kotu oynadigi maclarda provoke ediyorsun forumu , iyi maclarda konuda yoksun kac haftadir herif cok iyi suan 2-3 mactir form dusuklugu olmasi kadar normal birsey yok sezon basindan beri her mac 90 dakika oynuyor. Insan oldugunu unutuyorsun galiba, senin Kerem olsa suan laf kondurmazdin acayip adamina gore yorum yapiyorsun.
Sara da sorun yok. Adam ortasahada her topa basıyor, ayrıca adam ağır markajda. Torrieranin ona yardımcı olması lazım. İlk yarıdaki oyunda özelikle jakops arkasında acayip boşluklar verdi. Okan hoca artık o alanı kapatmayı sanırım saraya verdi. Saranin bosaltigi alani kapaymaso gereken torriera yada abdulkerim orada olamıyor. Takım boşluk doldurarak oynayamiyor.Sara ve torreria sarhoş gibi adamların her hamlesi isabetli herhalde.uzun zamandır bu kadar berbat oyunu izlememiştim
#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa
Top kaptigini kaç maçtir hatirlamiyorum. Yanlis pres yapip, öne çikip arkasini bos birakiyor ve orta saha eksik kaliyor. Çok kötü en az 5 maçtir.Torreira ikidir çok kötü yav.
Çıkmalı bence.
Lig için orta saha alınmazsa bunlar kör demektir. Ama oynayacak oyuncu alinmali.torreiranın ikinci yarıya çıkmaması lazım, kafa gitmiş belli, direk 10 kişi oynattı
Çok sıkıntılı bir maç acilen birtane şans golu atmamız lazım
rakip nasıl oynuyorSaha çok kötü ondan pas hatası yapıyoruz
puan farkını açmak rahatlatır aksi halde kerizliktir..Kuslarin berabere kalmasinin rahatligi belkide![]()
Kimse yerinde duramıyor ki.Top oynamıyoruz ya bir de nasıl bu kadar kolay pozisyon veriyoruz onu idrak edemedim