⚽ SL 24/25 H:17 | Kayserispor 1-5 Galatasaray | MS | 22 Aralık

Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama en az 2 tane yeriz. İlk benden duyun istedim.

Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama en az 3 tane karşı karşıya kaçırırız. İlk benden duyun istedim.

Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama Osimhen karşı karşıya kaçırır ama kafayla kaleciyi içeri sokar. İlk benden duyun istedim.

full kadro çıkarsak yeneriz bunları defenslarıları çok kötü

yenelim de kac yedigimiz onemli degil benim icin

Bölüm sonu canavarına geldik. Okan'ın 2 yılda kazanamadığı tek deplasman. Yapının krediye bağladığı takımı yenip kümeye göndermek bize farz artık.

Eskiden güle oynaya çok rahat kazandığımız deplasmandi son 2 yıldır tam tersi olmaya başladı.

Gs pasom olduğu için maç bileti alamadım SKANDAL

Tarihin en onemli maci. sunu yenelimde yeni yila rahat girelim.

sunlar ne durumda acaba , majid haric

1734442149114.webp

Bu sezon hamal yerine kullandığımız barış ilk defa gerçek bölgesi kanatta oynayacak umarım

Günay
Kaan Davinson Apo Jakobs
Sara Torreira
Barış Mertens Yunus
Osimhen

Bölüm sonu canavarına geldik. Okan'ın 2 yılda kazanamadığı tek deplasman. Yapının krediye bağladığı takımı yenip kümeye göndermek bize farz artık.
güzel tespit.

ancak buna hatayspor'u da ekleyebiliriz. okan hoca ile orada da deplasmanda kazanamadık. (bir sezon yenildik, bir sezon da malesef deprem felaketi yüzünden hatayspor ligden çekilmişti) hatta okan hoca'dan önce de orada hep kaybettik. 3-0, 4-2 gibi abuk skorlar da gördük.

ben bu sezon için takımlarında oldukça fazla sayıda atletik siyahi oyuncular barındıran kayseri, hatay, antep ve rize deplasmanlarından oldukça çekiniyorum açıkçası.

Geri
Üst Alt