⚽ SL 24/25 H:17 | Kayserispor 1-5 Galatasaray | MS | 22 Aralık

Üzülerek söylemeliyiz ki Muslera oynarsa bu maçı kazanmamız güç olur. Kaleyi boşaltıyor, saçma sapan müdahaleler yapıyor, rakibe sürekli top atıyor, golleri film izler gibi izlemesi de cabası.

Bırakalım kapta Christmas'ı kutlamaya başlasın şimdiden, devrenin son maçı Günay korusun kaleyi.

Icardi disinda tum takim hazirsa sezonun en rahat maci olabilir bizim icin. Uzun zaman sonra 6 gun ve fazlasi dinlenmis, futbol'a aç ve formda oyuncular ile Kayseri'nin icinden geceriz. Ayrica, Sanchez ve Jakobs'un dönüşü ile defansta yapilan hatalar 80% azalir.

Muslera
Kaan - Sanchez - Apo - Jakobs
Sara - Torreira
Yunus - Mertens - Baris
Osimhen

bu kadro bu macta ancak mucizeler ile kaybeder.

Cok dengeli ve tempolu sol taraf, Sanchez gibi stoper, temiz ve mucadeleci orta saha ve Osimhen-Mertens gibi forvet duo. Bir tek Kaan ve Yunus seviye olarak orta sinif kaliyor ama Kaan dinlenmis, Yunus ise en formda oyuncumuz.

Cok ciddi hakem dogramasi ya da futbol sansi disinda bu macta puan kaybi cok buyuk surpriz olur benim icin.

güzel tespit.

ancak buna hatayspor'u da ekleyebiliriz. okan hoca ile orada da deplasmanda kazanamadık. (bir sezon yenildik, bir sezon da malesef deprem felaketi yüzünden hatayspor ligden çekilmişti) hatta okan hoca'dan önce de orada hep kaybettik. 3-0, 4-2 gibi abuk skorlar da gördük.

ben bu sezon için takımlarında oldukça fazla sayıda atletik siyahi oyuncular barındıran kayseri, hatay, antep ve rize deplasmanlarından oldukça çekiniyorum açıkçası.
kayseri fenerin takımı degil o konuda haksızlık yapılıyor hatta çogu zaman anadolu kulüplerinde sesi çıkan ender takımlardan
ve her mac fenere karşı iyi mücadele ettiler 2 senedirde hakemler kırmızı + penaltılarla fenere orada puan aldırdı

rize haric hepsi zenci agırlıklı takımlar ama biz özellıkle tam kadroya yakın olursak bizim atletizmimizde her takıma ters

Ummadık taş baş yararmış

Transfer haberleri de geliyor

Kabus bizi bekliyor

Normal sarlar altinda 15. dakikada kimse atilmaz ise kayseri cok kotu bir takim

Savunmasi hatalarla dolu

Ilk yarim saatte 3-0 filan olmasi lazim

Hocanın geldiğinden beri puan alamadığı 2 deplasman var biri kayseri diğeri hatay umarım, şeytanın bacağını kırar,kayseride çok fazla zenci var ama savunmaları çok hata yapiyor

Skor tahminim:

1000157651.webp

Oranlar değişecek büyük ihtimalle ama şu an için Aynı Oranlarla oynanan 2 Maç var 2'si de Ms 0 bitmiş yav :D

Son dönemde ciddi can sıkan bir deplasman burası. Zeminlerini hiç bir zaman iyi görmedim.

Gökhan Sazdağı hala bunlarda mı? O herif bizim maçlarda dani alves'e dönüyor nedense bir de kaleci Bilal. Bu ikisinden gene absürd performanslar görebiliriz

ilk cümlen bizim için gayet doğru. ama zeminleri ligdeki en iyi zeminlerden biriydi bunların yaw? bu sene mi bozuldu acaba?
Geçen sezon sezonun ilk maçında top düz gitmiyordu sekip duruyordu zeminde. Zaha sakatlanmıştı. Genel olarak kuru ve kötü zeminleri oluyordu.

Buradaki gibi olursa iyi ama sanmıyorum.

2-3 yıl önceye kadar güle oynaya galip geldiğimiz bir deplasmandı hep burası.

Geri
Üst Alt